Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εκδήλωση για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Εκδήλωση για τον Γενικό  Κανονισμό  Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Εκδήλωση για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) διοργανώνουν η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:00 στη αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, (Δημητριάδος 176, στον Βόλο).

Κύριος ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο   Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου, δικηγόρος, αναπληρωματικό μέλος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων που θα ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018 στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, αφορά κάθε πολίτη και μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και οργανισμών που επεξεργάζονται προσωπικά στοιχεία και αποτελεί ένα από τα πιο επίκαιρα θέματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΠΦΑ Μαγνησίας: Άσκηση του επαγγέλματος του προπονητή ποδοσφαίρου από Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής… - https://t.co/CgN7tVwTRh -

  • Κατά της ηγεσίας της ΓΣΕΕ διοικητικό προσωπικό του Π.Θ. και Σωματείο Καθαριστριών/τών Ν. Μαγνησίας… - https://t.co/GtatdK89vz -

  • Ετήσια Γιορτή του Ρ/Φ Pressing 90.1 στη Λάρισα - https://t.co/RIMwSD7jPI -

"Αλιεύοντας" την είδηση