Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκδήλωση για το «Ορφανοτροφείο Βόλου»
Εκδήλωση για  το «Ορφανοτροφείο Βόλου»

Εκδήλωση για το «Ορφανοτροφείο Βόλου»

Εκδήλωση με θέμα: “Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα « Βόλου» μέσα από το και προσφορά της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου, της ς και εκπαιδευτικών φορέων” πραγματοποιούν την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00 , ο Δημοτικός Οργανισμός Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα « Βόλου σε με την  Μητρόπολη και Αλμυρού και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ς.

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Ορφανοτροφείο Βόλου (είσοδος από την οδό Αδμήτου) και θα παρουσιαστεί το ερευνητικό , προϊόν συστηματικής επιστημονικής έρευνας γύρω από την εκατονταετή και πλέον παρουσία στην πόλη του Βόλου του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου.

Από τις εισηγήσεις των Βολιωτών επιστημόνων Δημήτρη Παντελοδήμου , ομότιμου καθηγητή Ε.Κ.Π.Α., π. Κωνσταντίνο Κωστίμπα, προϊστάμενου Αγίου Παντελεήμονος Βόλου και Πασχάλη Δήμου, διευθυντή 30ού Δημ. Σχ. Βόλου θα αναδειχθούν οι πτυχές του πολυδιάστατου έργου και προσφοράς της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου στην ίδρυση, στήριξη και στη μελλοντική προοπτική του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου.

Θα παρουσιαστούν εκτενή στοιχεία για τη σχέση του Ιδρύματος τόσο με την τοπική Εκκλησία όσο και με εκπαιδευτικούς είτε στο πλαίσιο εφαρμογής εκπαιδευτικών δράσεων είτε ανάληψης εκπαιδευτικών καινοτόμων εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών.
Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση