Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εκδήλωση για το «Ορφανοτροφείο Βόλου»
Εκδήλωση για  το «Ορφανοτροφείο Βόλου»

Εκδήλωση για το «Ορφανοτροφείο Βόλου»

με θέμα: “Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ορφανοτροφείο » μέσα από το και προσφορά της Φιλοπτώχου Αδελφότητος , της εκκλησίας και εκπαιδευτικών φορέων” πραγματοποιούν την Δευτέρα 14 Μαΐου και 19.00 , ο Δημοτικός Οργανισμός Δ.Ο.Ε.Π..Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ορφανοτροφείο Βόλου σε συνεργασία με την  και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Η , θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Ορφανοτροφείο Βόλου (είσοδος από την οδό Αδμήτου) και θα παρουσιαστεί το ερευνητικό , προϊόν συστηματικής επιστημονικής έρευνας γύρω από την εκατονταετή και πλέον παρουσία στην πόλη του Βόλου του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου.

Από τις εισηγήσεις των Βολιωτών επιστημόνων Δημήτρη Παντελοδήμου , ομότιμου καθηγητή Ε.Κ.Π.., π. Κωνσταντίνο Κωστίμπα, προϊστάμενου Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Βόλου και Πασχάλη Δήμου, διευθυντή 30ού Δημ. Σχ. Βόλου θα αναδειχθούν οι πτυχές του πολυδιάστατου έργου και προσφοράς της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου στην ίδρυση, στήριξη και στη μελλοντική προοπτική του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου.

Θα παρουσιαστούν εκτενή στοιχεία για τη σχέση του Ιδρύματος τόσο με την τοπική όσο και με εκπαιδευτικούς είτε στο πλαίσιο εφαρμογής εκπαιδευτικών δράσεων είτε ανάληψης εκπαιδευτικών καινοτόμων εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών.
Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανοικτή επιστολή ενημέρωσης από την Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα #ΕπιτροπήΔημοτώνΚραυσίδωνα - https://t.co/gJYpkE3pYC -

  • Διακομιδή 11χρονου με #σκωληκοειδίτιδα από την Σκόπελο στο ΑΓΝΒ #σκωληκοειδίτιδα - https://t.co/U8ecShuOUw -

  • Πιλοτικό έργο επανάχρησης δομικών υλικών από εκσκαφές και κατεδαφίσεις - https://t.co/kVJTnsolGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση