Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκδήλωση για την ενίσχυση των δράσεων του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας, “Ιππόκαμπος”
Εκδήλωση για την ενίσχυση των δράσεων του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας, “Ιππόκαμπος”

Εκδήλωση για την ενίσχυση των δράσεων του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας, “Ιππόκαμπος”

Εκδήλωση για την ενίσχυση των δράσεων του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων ς, “Ιππόκαμπος”, διοργανώθηκε σήμερα στις 6.00 το απόγευμα από την Περιφερειακή Ενότητα ς και Σποράδων.

Όπως τόνισε η αντιπεριφερειάρχης : “αποτελεί μεγάλη τιμή για μας να διοργανώνουμε μία εκδήλωση αφιερωμένη σε ανθρώπους που αγαπάμε και χαιρόμαστε να ενεργοποιούνται και δραστηριοποιούνται στην περιοχή δίνοντας παρα ήθους και ζωής”.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και πλέον αποτελεί θεσμό καθώς εδώ και τρία χρόνια, οργανώνεται μία για τη στήριξη ιδρυμάτων της περιοχής. “Είχαμε ξεκινήσει με το ίδρυμα “Άσπρες Πεταλούδες μαζί με το Γηροκομείο και το Ορφανοτροφείο, την επόμενη χρονιά με τον “Εσταυρωμένο”, πέρυσι με την ΕΛΕΠΑΠ και φέτος με τον “Ιππόκαμπο”

Στην απογευματινή εκδήλωση στο ΞΕΙΑ υπήρχαν χορευτικά από τον Όμιλο Ερευνών Πηλίου, καθώς και χριστουγεννιιάτικα τραγούδια αλλά και ένα μουσικό σχήμα με ντόπιους που θα έπαιξαν παραδοσιακά τραγούδια.

Επίσης υπήρχαν ροφήματα και γλυκά καθώς και μία εορτ για την ενδυνάμωση του έργου του σωματείου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου, Πέτρος Μπέλλος, εξήρε τη συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα, καθώς πρόκειται για την τρίτη από κοινού εκδήλωση, ενώ έχουν προηγηθεί δύο θεατρικές παραστάσεις. “Η περιφερειακή ενότητα και η κα. Κολυνδρίνη είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζει το έργο μας.

Σημειώνεται ότι εδώ και καιρό γίνεται καμπάνια για χρημάτων από εταιρείες αλλά και για να αγοραστεί ένα λεωφορειάκι για τις των ΑμεΑ και εκτιμάται ότι η προσπάθεια θα ευοδωθεί μέσα στο 2018.

Εκδήλωση για τα παιδιά

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι,στον προαύλιο χώρο του διοικητηρίου, θα μοιραστούν δώρα σε παιδιά και γλυκά, ενώ θα γίνουν και πολλά δρώμενα, έκπληξη για τους μικρούς φίλους. “Η χαρά της προσφοράς είναι πολύ μεγάλη” τόνισε η κα. Κολυνδρίνη και κάλεσε όλα τα παιδιά να προσέλθουν να πάρουν τα δώρα τους και να περάσουν όμορφα.

Επίσης ανέφερε ότι η ίδια με περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθούν ιδρύματα της πόλης και σωφρονιστικά καταστήματα για να μοιράσουν δώρα και γλυκά. “Μέρες αγάπης που είναι, δεν πρέπει να ξεχνάμε κανένα και πρέπει να σταθούμε δίπλα τους”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση