Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εκδήλωση Επιτροπής Ειρήνης για τις αμερικανονατοϊκές βάσεις σε Βόλο και Λάρισα
Εκδήλωση Επιτροπής Ειρήνης για τις αμερικανονατοϊκές βάσεις σε Βόλο και Λάρισα

Εκδήλωση Επιτροπής Ειρήνης για τις αμερικανονατοϊκές βάσεις σε Βόλο και Λάρισα

Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:  “Επικίνδυνοι Ευρωαντλαντικοί σχεδιασμοί στην περιοχή μας – Ανεπιθύμητες οι αμερικανονατοϊκές βάσεις σε Βόλο και Λάρισα” την Παρασκευή 09 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Παρκ (Δεληγιώργη – Πολυμέρη) με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

 

Η Επιτροπή Ειρήνη Βόλου καλεί τους μαζικούς φορείς, τα σωματεία των εργαζομένων και το λαό της πόλης να συμμετέχουν μαζικά στην εκδήλωση και να αντισταθούν στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους του ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, Ε.Ε και στην πολιτική της κυβέρνησης, που εμπλέκει άμεσα και έμμεσα τη χώρα μας σ’ αυτούς.

Να ζητήσουν να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας μας στις πολεμικές νατοϊκές επεμβάσεις ενάντια στη Συρία και σε άλλους λαούς.

Να μην επιτρέψουν να μετατραπεί ο Βόλος, η Μαγνησία και η Λάρισα σε ένα πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ με τις βάσεις τους, που δεν φτιάχνονται για να προστατεύσουν τη χώρα και τα σύνορά της, αλλά για να χτυπήσουν άλλους λαούς.

Ταυτόχρονα μετατρέπουν σε επίκεντρο ισχυρού πλήγματος αντίπαλων δυνάμεων σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής, με τραγικές συνέπειες για το λαό μας και στην περιοχή.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εντατικά συνεχίζει κάθε δράση ο ΣΔΥ Βόλου, με επίκεντρο το 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival… - https://t.co/x3uuRgbfNY -

  • Πομπέο: Μόνιμα στην Σούδα το πολεμικό πλοίο Hershel «Woody» Williams - https://t.co/SdsHt3lfZg -

  • Στην «τσιμπίδα» της ΑΑΔΕ 83.000 φορολογούμενοι με αδήλωτα εισοδήματα - https://t.co/CP3CDDVT6l -

"Αλιεύοντας" την είδηση