Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκδήλωση Επιτροπής Ειρήνης για τις αμερικανονατοϊκές βάσεις σε Βόλο και Λάρισα
Εκδήλωση Επιτροπής Ειρήνης για τις αμερικανονατοϊκές βάσεις σε Βόλο και Λάρισα

Εκδήλωση Επιτροπής Ειρήνης για τις αμερικανονατοϊκές βάσεις σε Βόλο και Λάρισα

Η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:  “Επικίνδυνοι Ευρωαντλαντικοί σχεδιασμοί στην περιοχή μας – Ανεπιθύμητες οι αμερικανονατοϊκές βάσεις σε Βόλο και Λάρισα” την Παρασκευή 09 Νοεμβρίου 2018 και 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Παρκ (Δεληγιώργη – Πολυμέρη) με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

 

Η Επιτροπή Ειρήνη καλεί τους μαζικούς , τα σωματεία των εργαζομένων και το λαό της πόλης να συμμετέχουν μαζικά στην εκδήλωση και να αντισταθούν στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους του Ο, ΗΠΑ, Ε.Ε και στην της ς, που εμπλέκει άμεσα και έμμεσα τη χ μας σ' αυτούς.

Να ζητήσουν να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας μας στις πολεμικές νατοϊκές επεμβάσεις ενάντια στη Συρία και σε άλλους λαούς.

Να μην επιτρέψουν να μετατραπεί ο , η Μαγνησία και η Λάρισα σε ένα πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του Ο με τις βάσεις τους, που δεν φτιάχνονται για να προστατεύσουν τη χώρα και τα σύνορά της, αλλά για να χτυπήσουν άλλους λαούς.

Ταυτόχρονα μετατρέπουν σε επίκεντρο ισχυρού πλήγματος αντίπαλων δυνάμεων σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής, με τραγικές συνέπειες για το λαό μας και στην περιοχή.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση