Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εκδήλωση Επιτροπής Ειρήνης για τις αμερικανονατοϊκές βάσεις σε Βόλο και Λάρισα
Εκδήλωση Επιτροπής Ειρήνης για τις αμερικανονατοϊκές βάσεις σε Βόλο και Λάρισα

Εκδήλωση Επιτροπής Ειρήνης για τις αμερικανονατοϊκές βάσεις σε Βόλο και Λάρισα

Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου διοργνώνει με θέμ:  “Επικίνδυνοι Ευρωαντλαντικοί σχεδιασμοί στην περιοχή μας – Ανεπιθύμητες οι αμερικανονατοϊκές βάσεις σε Βόλο και Λάρισα” την Παρασκευή 09 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Παρκ (Δεληγιώργη – Πολυμέρη) με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της .

 

Η Επιτροπή Ειρήνη Βόλου καλεί τους μαζικούς , τα σωματεία των εργαζομένων και το λαό της πόλης να συμμετέχουν μαζικά στην και να αντισταθούν στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους του , , Ε.Ε και στην πολιτική της κυβέρνησης, που εμπλέκει άμεσα και έμμεσα τη χώρα μας σ' αυτούς.

Να ζητήσουν να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας μας στις πολεμικές νατοϊκές επεμβάσεις ενάντια στη Συρία και σε άλλους λαούς.

Να μην επιτρέψουν να μετατραπεί ο Βόλος, η Μαγνησία και η Λάρισα σε ένα πολεμικό ορμητήριο των και του με τις βάσεις τους, που δεν φτιάχνονται για να προστατεύσουν τη χώρα και τα σύνορά της, αλλά για να χτυπήσουν άλλους λαούς.

Ταυτόχρονα μετατρέπουν σε επίκεντρο ισχυρού πλήγματος αντίπαλων δυνάμεων σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής, με τραγικές συνέπειες για το λαό μας και στην περιοχή.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση