Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / ΒΟΛΟΣ / Εκδήλωση Αγροτικού Τομέα ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας
Εκδήλωση Αγροτικού Τομέα ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας

Εκδήλωση Αγροτικού Τομέα ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας

Εκδήλωση με θέμα:« Ο Αγροτικός Τομέας Πυλώνας Σταθερότητας και Ανάπτυξης: Προκλήσεις & Προβληματισμοί», διοργανώνουν η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας και ο Τομέας Αγροτικού της ΝΟ.Δ.Ε. στο ξενοδοχείο Valis Resort (Αγριά, Βόλος) την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:30.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο δρ. Ξενοφών Βεργίνης, π. βουλευτής Λευκάδος .Δ. και διοικητής ΟΓΑ.

Εισηγητής ο Νικόλαος Δούκας, φυσικός, ΜΒΑ γενικός διευθυντής Ο.Π. Ιπποφαές Ελλάς, « Δυναμικές καλλιέργειες ως μοχλός ανάπτυξης».

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιώργος Κύρτσος Ευρωβουλευτής .Δ., Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΡΡ).

Συντονίστρια η Ζέττα Μακρή, π. υφυπουργός Υγείας.

Αποτελεί άμεση προτεραιότητα για τον πρωτογενή τομέα η προώθηση συγκεκριμένων πολιτικών μέσω των οποίων θα δοθεί η δυνατότητα στην αγροτική οικονομία να μετασχηματιστεί έξυπνα, αξιοποιώντας την γνώση και την καινοτομία, να συγχρονιστεί με τις παγκόσμιες τάσεις των αγορών και να ενταχθεί σε ένα πλαίσιο μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας και αειφορικής ανάπτυξης.Και η είναι διατεθειμένη να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις σε αυτό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση