Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εκ νέου στην επιτροπή διαγωνισμού η κατασκευή κυκλικών κόμβων
Εκ νέου στην επιτροπή διαγωνισμού η κατασκευή  κυκλικών κόμβων

Εκ νέου στην επιτροπή διαγωνισμού η κατασκευή κυκλικών κόμβων

Εκ νέου στην διαγωνισμού θα τεθεί το ζήτημα της κατασκευής τεσσάρων κυκλικών κόμβων, λόγω υπομνήματος που κατέθεσε Βολιώτικη τεχνική εταιρία, που είχε προσφέρει μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης από τον μειοδότη, αλλά απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους, όπως ισχυρίζεται
Τα παραπάνω αποφάσισε ομόφωνα η Οικονομική στη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή της.

Το έργο αφορά την κατασκευή τεσσάρων κυκλικών κόμβων στο Βόλου (Δημητριάδος, Λαμπράκη, Ιάσονος), στο ύψος του Τελωνείου (Λαμπράκη Παπαδιαμάντη) στο ύψος του ΚΤΕΛ (Αθηνών, Λαμπράκη, Σέκερη) και στη διασταύρωση Διμηνίου (Λαρίσης, Δερβενακίων, Μπότσαρη), προϋπολογισμού 1.600.000 €.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 14 εταιρίες και οι εννέα απορρίφθηκαν από την για διάφορους λόγους, ενώ μειοδότης αναδείχτηκε η Εργοασφαλτική με ποσοστό έκπτωσης 54,35% και συμβατικό 588.984,29 €.

Στη της επιτροπής παραβρέθηκε εκπρόσωπος της εταιρίας Σπ. Τσιρνόβας και ΣΙΑ ΕΕ, του οποίου η προσφορά με έκπτωση 58,2% απορρίφθηκε διότι η εγγυητική επιστολή του , δεν περιελάμβανε τον όρο ότι σε περίπτωση κατάπτωσης αυτής το κατάπτωσης υπόκειται στο εκάστοτε ισχύον τέλος χαρτοσήμου.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας στο υπόμνημά του ισχυρίζεται ότι η εγγυητική επιστολή που κατατέθηκε πληροί όλες τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας και τελικά, μετά από πρόταση του αντιδημάρχου Οικονομικών και προέδρου της επιτροπής Ανδρέα Ζέρβα, αποφασίστηκε το να σταλεί στην για να εξεταστεί εκ νέου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση