Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εγκρίθηκε η τοποθέτηση καμπινών τηλεπικοινωνιών στην ΕΠΖ
Εγκρίθηκε η τοποθέτηση καμπινών τηλεπικοινωνιών στην ΕΠΖ

Εγκρίθηκε η τοποθέτηση καμπινών τηλεπικοινωνιών στην ΕΠΖ

Την τοποθέτηση 60 υπαίθριων τηλεπικοινωνιακών καμπινών στο του Βόλου ενέκρινε ομόφωνα στη σημερινή της συνεδρίαση   η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  , μετά από αίτημα εταιρίας τηλεπικοινωνιών, ενώ για οκτώ καμπίνες, που δεν συμφωνεί η υπηρεσία, διότι είναι στενά τα πεζοδρόμια,  θα υποβληθούν νέες .

Επίσης ομόφωνα εγκρίθηκαν η ανάπλαση περιοχής της συνοικίας Παλαιό και η παρέμβαση στην οδό Μαιάνδρου με δημιουργία θέσεων πάρκινγκ και διαπλάτυνση πεζοδρομίου.

Ακόμ, μετά από αίτημα κατοίκου, της οδού ικηταρά στους Αγ. Αναργύρους, που προσκόμισε γνωμάτευση ότι, λόγω αλλεργίας, αντιμετωπίζει αναπνευστικά προτα και ζητούσε να κοπεί ελαιόδενδρο, αποφασίστηκε, με αρνητική ψήφο του Μαργ. Πατσιαντά, το να κλαδευτεί σε ύψους περίπου 1,5 μ. για να μην βγαίνουν τα κλαδιά στη βεράντα του σπιτιού της αιτούσας.

Τέλος, αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία, η κοπή πεύκου επί των οδών  Πατρόκλου – Θαυμακών, διότι έχει λάβει επικίνδυνη κλίση και απορρίφθηκε αίτημα κατοίκου για κοπή υ στην οδό Εσπερίδων, διότι δημιουργούσε το πρόβλημα σε , αλλά, όπως ανέφερε ο Απ. Μαλαματίνης, μετά από αυτοψία των Τεχνικών Υπηρεσιών διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος στατικότητας και αποφασίστηκε ομόφωνα να κλαδευτεί σε ύψους 25, ως 3 μ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση