Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εγκρίθηκε η τοποθέτηση καμπινών τηλεπικοινωνιών στην ΕΠΖ
Εγκρίθηκε η τοποθέτηση καμπινών τηλεπικοινωνιών στην ΕΠΖ

Εγκρίθηκε η τοποθέτηση καμπινών τηλεπικοινωνιών στην ΕΠΖ

Την τοποθέτηση 60 υπαίθριων τηλεπικοινωνιακών καμπινών στο κέντρο του Βόλου ενέκρινε ομόφωνα στη σημερινή της συνεδρίαση   η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  , μετά από αίτημα εταιρίας τηλεπικοινωνιών, ενώ για οκτώ καμπίνες, που δεν συμφωνεί η υπηρεσία, διότι είναι στενά τα πεζοδρόμια,  θα υποβληθούν νέες προτάσεις.

Επίσης ομόφωνα εγκρίθηκαν η ανάπλαση περιοχής της συνοικίας Παλαιό Λιμεναρχείο και η παρέμβαση στην οδό Μαιάνδρου με δημιουργία θέσεων πάρκινγκ και διαπλάτυνση πεζοδρομίου.

Ακόμ, μετά από αίτημα κατοίκου, της οδού Νικηταρά στους Αγ. Αναργύρους, που προσκόμισε ιατρική γνωμάτευση ότι, λόγω αλλεργίας, αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα και ζητούσε να κοπεί ελαιόδενδρο, αποφασίστηκε, με αρνητική ψήφο του Μαργ. Πατσιαντά, το δένδρο να κλαδευτεί σε ύψους περίπου 1,5 μ. για να μην βγαίνουν τα κλαδιά στη βεράντα του σπιτιού της αιτούσας.

Τέλος, αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία, η κοπή πεύκου επί των οδών  Πατρόκλου – Θαυμακών, διότι έχει λάβει επικίνδυνη κλίση και απορρίφθηκε αίτημα κατοίκου για κοπή δένδρου στην οδό Εσπερίδων, διότι δημιουργούσε το πρόβλημα σε σπίτι, αλλά, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Απ. Μαλαματίνης, μετά από αυτοψία των Τεχνικών Υπηρεσιών διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος στατικότητας και αποφασίστηκε ομόφωνα να κλαδευτεί σε ύψους 25, ως 3 μ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση