Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εγκρίθηκε η τοποθέτηση καμπινών τηλεπικοινωνιών στην ΕΠΖ
Εγκρίθηκε η τοποθέτηση καμπινών τηλεπικοινωνιών στην ΕΠΖ

Εγκρίθηκε η τοποθέτηση καμπινών τηλεπικοινωνιών στην ΕΠΖ

Την τοποθέτηση 60 υπαίθριων τηλεπικοινωνιακών καμπινών στο κέντρο του ενέκρινε ομόφωνα στη σημερινή της συνεδρίαση   η   , μετά από αίτημα εταιρίας τηλεπικοινωνιών, ενώ για οκτώ καμπίνες, που δεν συμφωνεί η υπηρεσία, διότι είναι στενά τα ,  θα υποβληθούν νέες .

Επίσης ομόφωνα εγκρίθηκαν η ανάπλαση περιοχής της συνοικίας και η παρέμβαση στην οδό Μαιάνδρου με δημιουργία θέσεων και διαπλάτυνση πεζοδρομίου.

Ακόμ, μετά από αίτημα κατοίκου, της οδού Νικηταρά στους Αγ. Αναργύρους, που προσκόμισε ιατρική γνωμάτευση ότι, λόγω αλλεργίας, αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα και ζητούσε να κοπεί ελαιόδενδρο, αποφασίστηκε, με αρνητική ψήφο του Μαργ. Πατσιαντά, το δένδρο να κλαδευτεί σε ύψους περίπου 1,5 μ. για να μην βγαίνουν τα κλαδιά στη βεράντα του σπιτιού της αιτούσας.

Τέλος, αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία, η κοπή πεύκου επί των οδών  Πατρόκλου – Θαυμακών, διότι έχει λάβει επικίνδυνη κλίση και απορρίφθηκε αίτημα κατοίκου για κοπή δένδρου στην οδό Εσπερίδων, διότι δημιουργούσε το πρόβλημα σε , αλλά, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Απ. Μαλαματίνης, μετά από αυτοψία των Τεχνικών Υπηρεσιών διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος στατικότητας και αποφασίστηκε ομόφωνα να κλαδευτεί σε ύψους 25, ως 3 μ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα του στην Αγιά #ανθρωποκτονίααπόπρόθεση - https://t.co/fz7TvtvLmm -

  • Φωτιά στη Ρόδο: Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία #Copernicus - https://t.co/57tC5TbAN3 -

  • #καύσωνας: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Έως τους 45 βαθμούς ο υδράργυρος #καύσωνας - https://t.co/IaDUZtnppW -

"Αλιεύοντας" την είδηση