Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εγκρίθηκε ο ανάδοχος του έργου βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων
Εγκρίθηκε ο ανάδοχος του έργου βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων

Εγκρίθηκε ο ανάδοχος του έργου βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων

Εγκρίθηκε ο νάδοχος του έργου βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων κι αύλειων χώρων, με έκπτωση ποσοστού 60,87%,  στη σημερινη συνεδρίαση της  ς Επιτροπής .

Στο έργο,  προϋπολογισμού δαπάνης 1.400.000 € με ,  ο ανάδοχος,  ανάμεσα στους πέντε ενδιαφερόμενους,  προσέφερε τη μεγαλύτερη έκπτωση και  το αναλαμβάνει με συμβατικό ποσό 441.740,02 €.

Επίσης  Επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του έργου «Ανάπλαση της κεντρικής περιοχής Ν. Αγχιάλου», προϋπολογισμού 653.000 € με τον επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνο να ζητάει τα χρήματα να  δοθούν για άλλες ανάγκες του Δήμου και τη του έργου «Κατασκευή χώρων υγιεινής για τα 32ο & 10ο Νηπιαγωγεία Βόλου και τα 18ο & 29ο Δημοτικά Βόλου» προϋπολογισμού 160.000 €, με τον Απ. Νάνο να ψηφίζει λευκό, λόγω του υψηλού κόστους.

Ακόμη,  κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η απευθείας ανάθεση προμήθειας φυτών, τύρφης και εργασιών επισκευής των δικτύων άρδευσης για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από βανδαλισμούς στο κέντρο της πόλης, στην στη μνήμη του Αλ. ρηγορόπουλου, με τη ΛΑΣ να ψηφίζει αρνητικά.

Τέλος, εκτός ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε η μελέτη και η δι διαγωνισμού για την προμήθεια με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing) επιβατικών και ημιφορτηγών διάρκειας πέντε ετών, ενδεικτικού προϋπολογισμού 719.200 € και η χορήγηση πληρεξουσιότητας για αντίκρουση ς εταιρίας με έδρα την Αθήνα, με την οποία ζητά ο Δήμος να της καταβάλει ποσό 14.124 € εντόκως από την επόμενη έκδοσης των αντίστοιχων τιμολογίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση