Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εγκρίθηκε ο ανάδοχος του έργου βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων
Εγκρίθηκε ο ανάδοχος του έργου βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων

Εγκρίθηκε ο ανάδοχος του έργου βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων

Εγκρίθηκε ο ανάδοχος του υ βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, με έκπτωση ποσοστού 60,87%,  στη σημερινη της  Οικονομικής Επιτροπής .

Στο ,  προϋπολογισμού δαπάνης 1.400.000 € με ΦΠΑ ,  ο ανάδοχος,  ανάμεσα στους πέντε ενδιαφερόμε,  προσέφερε τη μεγαλύτερη έκπτωση και  το αναλαμβάνει με συμβατικό ποσό 441.740,02 €.

Επίσης  Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του έργου «Ανάπλαση της κεντρικής περιοχής Ν. Αγχιάλου», προϋπολογισμού 653.000 € με τον επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνο να ζητάει τα να  δοθούν για άλλες ανάγκες του Δήμου και τη διακήρυξη του έργου «Κατασκευή χώρων υγιεινής για τα 32ο & 10ο Βόλου και τα 18ο & 29ο Δημοτικά Βόλου» προϋπολογισμού 160.000 €, με τον Απ. Νάνο να ψηφίζει λευκό, λόγω του υψηλού κόστους.

Ακόμη,  κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η απευθείας ανάθεση προμήθειας φυτών, τύρφης και εργασιών επισκευής των δικτύων ς για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από βανδαλισμούς στο κέντρο της πόλης, στην στη μνήμη του Αλ. ρηγορόπουλου, με τη ΛΑΣ να ψηφίζει αρνητικά.

Τέλος, εκτός ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε η μελέτη και η διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing) επιβατικών και ημιφορτηγών διάρκειας πέντε ετών, ενδεικτικού προϋπολογισμού 719.200 € και η χορήγηση πληρεξουσιότητας για αντίκρουση ς εταιρίας με έδρα την Αθήνα, με την οποία ζητά ο Δήμος να της καταβάλει ποσό 14.124 € εντόκως από την επόμενη έκδοσης των αντίστοιχων τιμολογίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση