Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εγκρίθηκε ο ανάδοχος του έργου βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων
Εγκρίθηκε ο ανάδοχος του έργου βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων

Εγκρίθηκε ο ανάδοχος του έργου βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων

Εγκρίθηκε ο ανάδοχος του έργου βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, με έκπτωση ποσοστού 60,87%,  στη σημερινη συνεδρίαση της  Οικονομικής Επιτροπής .

Στο ,  προϋπολογισμού δαπάνης 1.400.000 € με ΦΠΑ ,  ο ανάδοχος,  ανάμεσα στους πέντε ενδιαφερόμενους,  προσέφερε τη μεγαλύτερη έκπτωση και  το αναλαμβάνει με συμβατικό ποσό 441.740,02 €.

Επίσης  Επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του έργου «Ανάπλαση της κεντρικής περιοχής Ν. Αγχιάλου», προϋπολογισμού 653.000 € με τον επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνο να ζητάει τα χρήματα να  δοθούν για άλλες ανάγκες του Δήμου και τη διακήρυξη του έργου «Κατασκευή χώρων υγιεινής για τα 32ο & 10ο Βόλου και τα 18ο & 29ο Βόλου» προϋπολογισμού 160.000 €, με τον Απ. Νάνο να ψηφίζει λευκό, λόγω του υψηλού κόστους.

Ακόμη,  κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η απευθείας ανάθεση προμήθειας φυτών, τύρφης και εργασιών επισκευής των δικτύων άρδευσης για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από βανδαλισμούς στο κέντρο της πόλης, στην πορεία στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου, με τη ΛΑΣ να ψηφίζει αρνητικά.

Τέλος, εκτός ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε η μελέτη και η διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια με χρηματοδοτική μίσθωση () επιβατικών και ημιφορτηγών διάρκειας πέντε ετών, ενδεικτικού προϋπολογισμού 719.200 € και η χορήγηση πληρεξουσιότητας για αντίκρουση αγωγής εταιρίας με έδρα την , με την οποία ζητά ο Δήμος να της καταβάλει ποσό 14.124 € εντόκως από την επόμενη έκδοσης των αντίστοιχων τιμολογίων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στα #ΕΠΑΛ ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας  #ΕΠΑΛ - https://t.co/ox0Nu3sKPU -

  • Ένα μόνο θετικό δείγμα στα rapid-test στον Βόλο #Rapidtest - https://t.co/PItEX1hpoX -

  • Έξι #κλοπές στην πόλη του Βόλου #κλοπές - https://t.co/SJngvhRvcm -

"Αλιεύοντας" την είδηση