Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εγκρίθηκε ο ανάδοχος του έργου βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων
Εγκρίθηκε ο ανάδοχος του έργου βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων

Εγκρίθηκε ο ανάδοχος του έργου βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων

Εγκρίθηκε ο ανάδοχος του έργου βελτίωσης υποδομών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, με έκπτωση ποσοστού 60,87%,  στη σημερινη συνεδρίαση της  Οικονομικής Επιτροπής .

Στο έργο,  προϋπολογισμού δαπάνης 1.400.000 € με ΦΠΑ ,  ο ανάδοχος,  ανάμεσα στους πέντε ενδιαφερόμενους,  προσέφερε τη μεγαλύτερη έκπτωση και  το αναλαμβάνει με συμβατικό 441.740,02 €.

Επίσης  Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του έργου «Ανάπλαση της κεντρικής περιοχής Ν. Αγχιάλου», προϋπολογισμού 653.000 € με τον επικεφαλής της Απ. Νάνο να ζητάει τα χρήματα να  δοθούν για άλλες ανάγκες του Δήμου και τη διακήρυξη του έργου «Κατασκευή χώρων υγιεινής για τα 32ο & 10ο Νηπιαγωγεία Βόλου και τα 18ο & 29ο Δημοτικά Βόλου» προϋπολογισμού 160.000 €, με τον Απ. Νάνο να ψηφίζει λευκό, λόγω του υψηλού κόστους.

Ακόμη,  κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η απευθείας ανάθεση προμήθειας φυτών, τύρφης και εργασιών επισκευής των δικτύων άρδευσης για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από βανδαλισμούς στο κέντρο της πόλης, στην πορεία στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου, με τη να ψηφίζει αρνητικά.

Τέλος, εκτός ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε η μελέτη και η διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing) επιβατικών και ημιφορτηγών διάρκειας πέντε ετών, ενδεικτικού προϋπολογισμού 719.200 € και η χορήγηση πληρεξουσιότητας για αντίκρουση αγωγής εταιρίας με έδρα την Αθήνα, με την οποία ζητά ο Δήμος να της καταβάλει 14.124 € εντόκως από την επόμενη έκδοσης των αντίστοιχων τιμολογίων.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση