Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΑΠΗ στη Νέα Δημητριάδα
Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΑΠΗ στη Νέα Δημητριάδα

Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΑΠΗ στη Νέα Δημητριάδα

Παρουσία  κόσμου και   της δημοτικής αρχής και του  σε δημάρχου Βόλου,   Αχ. Μπέου,  εγκαινιάστηκε το νέο ΚΑΠΗ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας , ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Βόλου, το οποίο λειτουργεί πλέον προς εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων δημοτών στην καρδιά της περιοχής, απέναντι ακριβώς από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Στον περιποιημένο χώρο, οι ηλικιωμένοι εξυπηρετούνται από γιατρό ως προς τη συνταγογράφηση των φαρμάκων τους, ενώ σε καθημερινή βάση η εξειδικευμένη νοσηλεύτρια παρέχει φροντίδας υγείας, όπως η μέτρηση πίεσης, σακχάρου, χοληστερίνης κ.λπ.

Παράλληλα ο χώρος λειτουργεί και ως τόπος συνάντησης και ψυχαγωγίας των ηλικιωμένων της συνοικίας, οι οποίοι πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώνονται καθημερινά στο φιλόξενο χώρο, σε απόσταση αναπνοής από τις κατοικίες τους.

Κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων και αφού ευλογήθηκε από τους ιερείς της συνοικίας, κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και ακολούθησε συζήτηση των μελών της δημοτικής αρχής με τους ηλικιωμένους δημότες σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση