Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εγκατάσταση συστήματος αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων στο Βόλο
Εγκατάσταση συστήματος αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων στο Βόλο

Εγκατάσταση συστήματος αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων στο Βόλο

Tην εγκατάσταση συστήματος αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής .

Σύμφωνα με την πρόταση των αρμοδίων υπηρεσιών θα  εγκατασταθούν 12 αυτόματης ενοικίασης σε επιλεγμένα σημεία της πόλης. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 205.000 .

Η εγκατάσταση προτείνεται να γίνει στις ακόλουθες θέσεις: , Παραλία (πανεπιστήμιο), παραλία (πύλη – Κ.Καρτάλη), Παπαδιαμάντη με Βασσάνη (), Αθλητικές εγκαταστάσεις ΕΑΚ, Μητροπολιτικός Ναός Αγ. Νικολάου, Ρ. Φεραίου – Κασσαβέτη, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – ΚΤΕΛ (Σέκερη – ), Πλάζ  ΕΟΤ – Αλυκές, , , Νοσοκομείο (Πλαστήρα – Αθανασάκη), Αθλητικές εγκαταστάσεις περιοχής Πανθεσσαλικού και Μαιάνδρου – Λ. Ειρήνης.

Κάθε σταθμός θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 10 θέσεις ποδηλάτων. Απαραίτητη είναι η προμήθεια 120 ειδικών ποδηλάτων εκ των οποίων τα πέντε θα είναι για χρήση από ΑΜΕΑ.

Τα ποδήλατα θα πρέπει να είναι σχεδιασμένα για χρήση και από τα δύο φύλλα εφοδιασμένα με σύστημα εντοπισμού τους μέσω χωρίς αποσπώμενα μέρη,  ώστε να μην μπορούν να αφαιρεθούν τμήματα.

 

Σύμφωνα με την εισήγηση της υπηρεσίας το έργο αυτό εκτιμάται ότι θα ανέλθει στις περίπου 205.000ευρώ πλέον .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση