Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εγγύηση το «Συνεργείο ΜΟΤΟ-Ανταλλακτικά Ιωάννης Κωνσταντάκης»
Εγγύηση το «Συνεργείο ΜΟΤΟ-Ανταλλακτικά Ιωάννης Κωνσταντάκης»

Εγγύηση το «Συνεργείο ΜΟΤΟ-Ανταλλακτικά Ιωάννης Κωνσταντάκης»

Το να οδηγείς το δίκυκλό σου όχημα , ανεξαρτήτως κυβισμού και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,  τότε η καλύτερη λύση ακούει στο όνομα  «Συνεργείο ΜΟΤΟ-Ανταλλακτικά Ιωάννης Κωνσταντάκης».

H ηλεκτρονική εφημερίδα pagasitikosnews  και ο γράφων υπογράφει ανεπιφύλακτα το παραπάνω όνομα-εγγύηση στην καλή λειτουργία του δικύκλου.

Έχοντας διανύσει κάμποσα χιλιόμετρα, εδώ και καμιά 35ετία με τους δύο τροχούς και με διάφορα δίκυκλα, εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια το συνεργείο του Γιάννη Κωνσταντάκη για τους παρακάτω απλούς λόγους:

-Διαθέτει ένα άρτιο και πλήρως εκσυγχρονισμένο συνεργείο

-Εξειδικευμένο συνεργείο YAMAHA

-Τεχνογνωσία και εμπειρία πολλών ετών

-Γνήσια ανταλλακτικά καινούρια και μεταχειρισμένα

– Φιλικό περιβάλλον

-Άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, αλλά τα πολλά χιλιόμετρα με το ΜΟΤΟ  είναι ευτυχία , επισκεφθείτε   το «Συνεργείο ΜΟΤΟ-Ανταλλακτικά Ιωάννης Κωνσταντάκης», στην οδό  Αλαμάνας 29  στο Βόλο (τηλ. 2421061200) γιατί απλούστατα εκεί το δίκυκλο σας βγαίνει καινούριο και έτοιμο να ξεχυθεί στους δρόμους!

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση