Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Έφυγε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, Γιώργος Οικονόμου
Έφυγε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, Γιώργος Οικονόμου

Έφυγε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, Γιώργος Οικονόμου

Έφυγε, σήμερα το πρωί, από τη ζωή ο Γιώργος Οικονόμου, πρώην δημοτικός σύμβουλος και , βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Γεννημένος, το 1933, στην Τρικάλων, έζησε όλη του τη ζωή στον αγαπημένο του Βόλο, αφιερώνοντας πολλά χρόνια από τη δράση του στην υπηρεσία του τόπου του και των συμπολιτών του. Αδερφός του επίσης πρώην δημοτικού συμβούλου  Θανάση Οικονόμου  και θείος της δημοτικής συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» Νατάσας Οικονόμου, με γενική αναγνώριση και μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό του, ιδιαίτερα αγαπητός, με βαθιά δημοκρατικές αρχές, διαλλακτικός και μετριοπαθής.

Πολιτικοποιημένος από πολύ νεαρή ηλικία, εντάχθηκε στην Ένωση Κέντρου. Με μακρά στα αυτοδιοικητικά πράγματα του , εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο πρώτο αιρετό Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, μετά τη Μεταπολίτευση, επί δημαρχίας Θ. Κλαψόπουλου. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και στις τρεις θητείες του δημάρχου, Μ. Κουντούρη και Καθαριότητας, καθώς και δημοτικός σύμβουλος, στις δύο θητείες του δημάρχου, Δ. Πιτσιώρη, και πρόεδρος της Δημοτικής Τουριστικής Επιχείρησης.

Αρχικά, είχε εργαστεί ως στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, ενώ, στη συνέχεια, διετέλεσε εμπορικός αντιπρόσωπος γεωργικών μηχανημάτων, διατηρώντας, για πολλά χρόνια, κατάστημα στα Παλιά του Βόλου.

Αφήνει πίσω του την αγαπημένη του γυναίκα, ζωγράφο, Νίτα Οικονόμου, τον γιό του, Ηλία, γνωστό οδοντίατρο, τη νύφη του, Ελένη, αρχαιολόγο και την πολυαγαπημένη του εγγονή, Ιόλη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον ιερό ναό  Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, αύριο, Τετάρτη , στις 11:30 π.μ.

Ο θα δοθεί στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση