Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Έφυγε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, Γιώργος Οικονόμου
Έφυγε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, Γιώργος Οικονόμου

Έφυγε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, Γιώργος Οικονόμου

Έφυγε, σήμερα το πρωί, από τη ο Γιώργος , πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Βόλου, βυθίζοντας στη θλίψη την , τους συγγενείς και τους φίλους του.

Γεννημένος, το 1933, στην Πύλη Τρικάλων, έζησε όλη του τη στον αγαπημένο του Βόλο, αφιερώνοντας πολλά χρόνια από τη δράση του στην υπηρεσία του τόπου του και των συμπολιτών του. Αδερφός του επίσης πρώην δημοτικού συμβούλου  Θανάση   και θείος της δημοτικής συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» Νατάσας Οικονόμου, άνθρωπος με γενική αναγνώριση και μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό του, ιδιαίτερα αγαπητός, με βαθιά δημοκρατικές αρχές, διαλλακτικός και μετριοπαθής.

Πολιτικοποιημένος από πολύ νεαρή ηλικία, εντάχθηκε στην Ένωση Κέντρου. Με μακρά στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Βόλου, εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο πρώτο αιρετό της πόλης, μετά τη Μεταπολίτευση, επί δημαρχίας Θ. Κλαψόπουλου. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και στις τρεις θητείες του δημάρχου, Μ. Κουντούρη και αντιδήμαρχος Καθαριότητας, καθώς και δημοτικός σύμβουλος, στις δύο θητείες του δημάρχου, Δ. Πιτσιώρη, και πρόεδρος της Δημοτικής Τουριστικής Επιχείρησης.

Αρχικά, είχε εργαστεί ως υπάλληλος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, ενώ, στη συνέχεια, διετέλεσε εμπορικός αρόσωπος γεωργικών μηχανημάτων, διατηρώντας, για πολλά χρόνια, στα Παλιά του Βόλου.

Αφήνει πίσω του την αγαπημένη του γυναίκα, ζωγράφο, Νίτα Οικονόμου, τον γιό του, Ηλία, γνωστό οδοντίατρο, τη νύφη του, Ελένη, αρχαιολόγο και την πολυαγαπημένη του εγγονή, Ιόλη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον ιερό ναό  Αγίων νσταντίνου και Ελένης, αύριο, Τετάρτη 2 Μαΐου, στις 11:30 π.μ.

Ο καφές θα δοθεί στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση