Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Έφυγε από τη ζωή ο πρώην γραμματέας της Κοινότητας Άλλης Μεριάς Ιωάννης Χρ. Τζαλαβρέτας 
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην γραμματέας της Κοινότητας Άλλης Μεριάς Ιωάννης Χρ. Τζαλαβρέτας 

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην γραμματέας της Κοινότητας Άλλης Μεριάς Ιωάννης Χρ. Τζαλαβρέτας 

Έφυγε π' τη πλήρης ημερών ο πρώην γρμματέας της Κοινότητας Άλλης Μεριάς και τα τελευταία χρόνια πριν τη συνταξιοδότησή του το 2001, υπάλληλος του πρώην Δήμου ς.

Υπηρέτησε σε όλο τον εργασιακό του βίο στο κοινοτικό γραφείο του χωριού, εξυπηρετώντας με καλοσύνη τους συγχωριανούς του.

Είχε διαδεχθεί το 1965 τον Γεώργιο Μήτρου πατέρα του γιατρού και δημάρχου Βόλου Κυριάκου Μήτρου και του δικηγόρου Σοφοκλή Μήτρου.

Ήταν από τους καλύτερους δημοτικούς υπαλλήλους της περιοχής . Εργατικός, ευγενικός, πάντα με το χαμόγελο εξυπηρετούσε όλους. Ακόμη και νύχτα τον έβρισκες στο γραφείο της κοινότητας,  σκυμμένο πάνω στα τεράστια εκείνα μητρώα, να συμπληρώνει πιστοποιητικά , βεβαιώσεις, έγγραφα, γιατί το πρωί όπως έλεγε «ο εργάζεται και δεν μπορεί να χασομεράει».

Στις συνεδριάσεις των κοινοτικών συμβουλίων έλεγε τη του, που πάντα ήταν τεκμηριωμένη και όταν οι πρόεδροι ήταν απασχολημένοι εκτελούσε χρέη επιβλέποντα στα .

Σ' αυτόν οφείλονται διανοίξεις αγροτικών δρόμων και άλλων έργων υποδομής.

Η εμπειρία του, σε θέματα τοπικής αυτος και η γνώση του σχετικά με θέματα του χωριού της Άλλης Μεριάς, έκανε  τους νεότερους αιρετούς στην να τον συμβουλεύονται για αρκετά χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή του.

Τα τελευταία 3-4 χρόνια είχε προβλήματα ς,  μη μπορώντας να ξεπεράσει την απώλεια του γιου του Χρήστου και του γαμπρού του.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Βαγγελιώ, τις δύο του κόρες Βούλα και Φένια και στους υπόλοιπους συγγενείς του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση