Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Έφυγε από τη ζωή ο εικονολήπτης Βαλάντης Καπίτσας
Έφυγε από τη ζωή ο εικονολήπτης Βαλάντης Καπίτσας

Έφυγε από τη ζωή ο εικονολήπτης Βαλάντης Καπίτσας

Θλίψη προκάλεσε  στη κοινωνία του Βόλου ο αιφνίδιος θάνατος, λογω ανακοπής ς, του εικονολήπτη Βαλάντη Καπίτσα , ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών.

Ο εκλιπών , ενός ανήλικου παιδιού, υπέστη ανακοπή ς στον ύπνο του  και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν ανένηψε.

Ο Βαλάντης Καπίτσας ήταν αγαπητός σε όλους τους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες.

Συνάδελφοί του δεν μπορούν να κρύψουν τον πόνο και τη συγκίνησή τους.

Πρόσφατα ο Βαλάντης Καπίτσας είχε αποκτήσει από τον γάμο του και μια κόρη, ενώ είχε και μία άλλη κόρη από προηγούμενο γάμο του.

Ο μητροπολίτης Δημητριάδος για την εκδημία του Βαλάντη Καπίτσα

«Ως κεραυνός εν αιθρία έφθασε στα ώτα μας η είδηση του αιφνιδίου θανάτου του αγαπητού μας Βαλάντη Καπίτσα, στελέχους του τηλεοπτικού σταθμού astra, ιδιαιτέρως αγαπητού στους κόλπους της τοπικής μας κοινωνίας.

Ο Βαλάντης, τα τελευταία χρόνια, είχε εξελιχθεί σε πολύτιμο συνεργάτη της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, καθώς, μέσα από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των λατρευτικών συνάξεων και λοιπών εκδηλώσεων της τοπικής μας Εκκλησίας, φρόντιζε να φθάνει ο λόγος του Θεού και του Επισκόπου, αλλά και η εμπειρία της Θείας Λατρείας σε κάθε σπίτι, και μάλιστα σε καιρό πανδημίας, που δεν επιτρέπει στους πολλούς να προσέλθουν στους Ναούς για να λειτουργηθούν.

Μέσα απ' αυτήν συνεργασία, εκτιμήσαμε το ήθος, την αξιοπρέπεια και την φιλοτιμία του ανδρός και αναπτύξαμε μαζί του σχέση βαθειάς εμπιστοσύνης και αγάπης.

Γι' αυτό και ο θάνατός του μας γεμίζει θλίψη και οδύνη, που μετατρέπουμε, όμως, σε ολόθυμη προσευχή για την ανάπαυση της ψυχής του εν χώρα ζώντων και σκηναίς δικαίων.
Στην δε βαρυπενθούσα οικογένειά του ευχόμαστε πατρικώς την άνωθεν παρηγορία».

 

Η Κ. Παπανάτσιου

Ο αφνίδιος και πρόωρος θάνατος του αγαπητού σε όλους Βαλάντη Καπίτσα μας βύθισε σε θλίψη.

Ο Βαλάντης Καπίτσας ήταν ένας ιδιαίτερα καλοσυνάτος που στην προσπάθειά του να καλύψει ως εικονολήπτης του ASTRA TV όλες τις στιγμές του δημόσιου βίου, ευχάριστες και δυσάρεστες, μοίραζε χαρά και ηρεμία σε όλους μας με το μειλίχιο και ευγενικό χαρακτήρα του.
Καλό σου ταξίδι Βαλάντη, ο Βόλος και Θεσσαλία έγιναν φτωχότεροι από σήμερα.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους του Βαλάντη.

Η Π.Π.Μ.

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία (ΠΠΜ) εκφράζει τη λύπη της γιατί έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο εικονολήπτης του ΑΣΤΡΑ Βαλάντης Καπίτσας.
Ένας χαρούμενος, φιλικός και εξαιρετικός επαγγελματίας.

Η ΠΠΜ έχει τις καλύτερες εικόνες από τη συνεργασία μαζί του.

Πραγματικά θα μας λείψει.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Το Επιμελητήριο

Κεραυνός εν αιθρία η είδηση του ξαφνικού θανάτου του εικονολήπτη Βαλάντη Καπίτσα, νωρίς σήμερα το πρωί.

Η μαχητικότητα και εργατικότητά του, ο επαγγελματισμός και η προσιτότητά του χαρακτήριζαν τον επαγγελματικό βίο του ανθρώπου που συνέδεσε τη ζωή του με την ζωντάνια και το χαμόγελό του.

Μεγάλη η απώλεια για τον κόσμο των και τους οικείους του.

Η του Επιμελητηρίου Μαγνησίας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον χαμό του.

Το ΕΚΒ για τον αδόκητο θάνατο του Βαλάντη Καπίτσα

Η του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, με αφορμή τον αδόκητο θάνατο του Βαλάντη Καπίτσα, άοκνου εργάτη της σωστής, πάντοτε, και άμεσης πληροφόρησης και, προπάντων, ανθρώπου με σπάνιο χαρακτήρα, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA, όπου εργαζόταν.

Ο Βαλάντης, θα παραμείνει στη μνήμη μας ζωντανός, ως ο χαμογελαστός συνεργάτης, που με την άρτια επαγγελματική του κατάρτιση και την αμεσότητα εικονοληπτικής ανταπόκρισης βοήθησε να φθάσουν η φωνή, οι αγώνες, και τα αιτήματα των εργαζομένων και του τοπικού συνδικαλιστικού κινήματος σε κάθε “αυτί” αρμόδιου, σε κάθε απλό εργατικό σπίτι.

Η απώλειά του δυσαναπλήρωτη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση