Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ευθύνες στον αντιδήμαρχο Οικονομικών από τη ΛΑΣ
Ευθύνες στον αντιδήμαρχο Οικονομικών από τη ΛΑΣ

Ευθύνες στον αντιδήμαρχο Οικονομικών από τη ΛΑΣ

Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τις απευθείας αναθέσεις

Ευθύνες στον αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρη Πέγιο για τις απευθείας αναθέσεις της Δημοτικής Αρχής, επέρριψε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αποστόλης Νάνος, στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Ο επικεφαλής της ΛΑΣ εξέφρασε την αντίθεσή του για τις απευθείας αναθέσεις μετά και τις καταγγελίες του Σωματείου Χειριστών Ιδιοκτητών Μηχανημάτων Εκτελέσεως Τεχνικών Έργων.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρόεδρος της Επιτροπής Δημ. Πέγιος απάντησε πως εφαρμόζεται η νομιμότητα ενώ ο επικεφαλής της ΛΑΣ ανταπάντησε ότι είναι ο υπεύθυνος για τις απευθείας αναθέσεις.

Απαντώντας ο Δ. Πέγιος τόνισε ότι οι απευθείας αναθέσεις επιτρέπονται από τον νόμο ενώ ο επικεφαλής της ΛΑΣ καταψήφισε το θέμα.

Επίσης η ενέκρινε κατά πλειοψηφία τη μελέτη και την κατάρτιση των όρων για τη διενέργεια δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού για την και οχημάτων για την κάλυψη των αναγκών των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας, Πρασίνου και Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου ενδεικτικού προϋπολογισμού 152.744,44 ευρώ. Η διάρκεια της εκμίσθωσης αφορά χρονικό διάστημα 12 μηνών.

Τέλος εγκρίθηκε η πρόταση της Νομικής Υπηρεσίας για απόρριψη προσφυγών από τέσσερις εταιρίες που απορρίφθηκαν από τον διαγωνισμό για την προμήθεια διαφόρων ειδών για το επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση