Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ευθύνες στον αντιδήμαρχο Οικονομικών από τη ΛΑΣ
Ευθύνες στον αντιδήμαρχο Οικονομικών από τη ΛΑΣ

Ευθύνες στον αντιδήμαρχο Οικονομικών από τη ΛΑΣ

Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τις απευθείας αναθέσεις

Ευθύνες στον αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρη Πέγιο για τις απευθείας αναθέσεις της Δημοτικής Αρχής, επέρριψε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αποστόλης Νάνος, στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Ο επικεφαλής της εξέφρασε την αντίθεσή του για τις απευθείας αναθέσεις μετά και τις καταγγελίες του Σωματείου Χειριστών Ιδιοκτητών Μηχανημάτων Εκτελέσεως Τεχνικών Έργων.

Ο Οικονομικών και πρόεδρος της Επιτροπής Δημ. Πέγιος απάντησε πως εφαρμόζεται η νομιμότητα ενώ ο επικεφαλής της ανταπάντησε ότι είναι ο υπεύθυνος για τις απευθείας αναθέσεις.

Απαντώντας ο Δ. Πέγιος τόνισε ότι οι απευθείας αναθέσεις επιτρέπονται από τον νόμο ενώ ο επικεφαλής της ΛΑΣ καταψήφισε το θέμα.

Επίσης η επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία τη μελέτη και την κατάρτιση των όρων για τη διενέργεια δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού για την εκμίσθωση μηχανημάτων και οχημάτων για την κάλυψη των αναγκών των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας, Πρασίνου και Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου ενδεικτικού προϋπολογισμού 152.744,44 ευρώ. Η διάρκεια της εκμίσθωσης αφορά χρονικό διάστημα 12 μηνών.

Τέλος εγκρίθηκε η πρόταση της Νομικής Υπηρεσίας για απόρριψη προσφυγών από τέσσερις εταιρίες που απορρίφθηκαν από τον διαγωνισμό για την προμήθεια διαφόρων ειδών για το πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελεστίνο #επέτειος28ηςΟκτωβρίου - https://t.co/0ZT3iOUwHp -

  • Εμβόλια: Πόσο αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός AstraZeneca με mRNA; #ΕμβόλιαMRNA - https://t.co/zMPcCfMI6X -

  • Το καλώδιο που προκαλεί ηλεκτροσόκ στην Τουρκία #διασύνδεσηΕλλάδαςΑιγύπτου - https://t.co/Qe8AwPiHrJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση