Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Αιχμές Π.Π.Μ. για την πολιτική της δημοτικής αρχής στα τραπεζοκαθίσματα
Αιχμές Π.Π.Μ. για την πολιτική της δημοτικής αρχής στα τραπεζοκαθίσματα

Αιχμές Π.Π.Μ. για την πολιτική της δημοτικής αρχής στα τραπεζοκαθίσματα

“Όποιος γνωρίζει την παροιμία με το βοσκό και το λύκο μπορεί να καταλάβει τον εμπαιγμό που γίνεται από τη Δημοτική Αρχή σχετικά με την τραπεζοκαθισμάτων και άλλων εμποδίων σε δρόμους της πόλης.”

Τα παραπάνω τονίζει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας και προσθέτει: “Δύο χρόνια τώρα, με συνεχείς αναβολές, η Δημοτική Αρχή έχει επιτρέψει να οργιάσει η αυθαιρεσία για την οποία διαμαρτύρονται ακόμα και που βιώνουν αθέμιτο ανταγωνισμό. Η Κανονιστική, που έχει ψηφίσει η ίδια η Δημοτική Αρχή, όχι μόνο δεν εφαρμόζεται, αλλά το της πόλης έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο καφενείο. Οι πεζόδρομοι μόνο κατ’ όνομα είναι πλέον πεζόδρομοι και τα έχουν αλώσει τους κοινόχρηστους χώρους.

Το σκηνικό, της υποτιθέμενης τουριστικής μας πόλης, χαρακτηρίζεται από αυθαίρετες κατασκευές και κορυφώνεται από αντιαισθητικά νάιλον συμπληρώνοντας την ασχήμια που επικρατεί στην πόλη του .

Η νέα παράταση που έχει δοθεί (η προηγούμενη έληξε την 1/9/16!) είναι η 20η Σεπτεμβρίου. Ελπίζουμε του ! Ελπίζουμε επίσης να μην έχουμε μια ακόμα επανάληψη της παροιμίας που προαναφέραμε. Αν και θεωρούμε ότι η μέχρι σήμερα πολιτική της Δημοτικής Αρχής δεν ήταν αδράνεια, αλλά επιλογή.

Θα περιμένουμε λοιπόν την 20ή Σεπτεμβρίου για να δούμε τα αποτελέσματα, χωρίς να είμαστε αισιόδοξοι, αφού φαίνεται πως υπηρετούνται συμφέροντα.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

"Αλιεύοντας" την είδηση