Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / «Δύναμη Βόλου»: Πρώτη προτεραιότητα η υγεία των συμπολιτών
«Δύναμη Βόλου»: Πρώτη προτεραιότητα η υγεία των συμπολιτών

«Δύναμη Βόλου»: Πρώτη προτεραιότητα η υγεία των συμπολιτών

Την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας για την απαγόρευση της χρήσης RDF από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ χαιρετίζει η δημοτική παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ», τονίζοντας ότι  ζητήματα όπως η  υγεία, το περιβάλλον, η παιδεία και πολιτισμός  αποτελούν πυξίδα και στόχο για τη διαμόρφωση μιας υγειούς πόλης, με παρόν αλλά και μέλλον.

 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Χαιρετίζουμε ως  παράταξη την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας που συνεδρίασε στην πόλη μας, για την απαγόρευση της χρήσης RDF από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ.

Η «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» με παρεμβάσεις και επερωτήσεις έχει αναδείξει προ καιρού το θέμα  και το επαναφέρει συνεχώς,  γιατί για εμάς ως παράταξη η υγεία των συμπολιτών μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε κατά των επενδύσεων. Τo αντίθετο μάλιστα. Αλλά επισημαίνουμε ότι η όποια επένδυση θα πρέπει να πληροί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που διασφαλίζουν απόλυτα τη δημόσια υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αταλάντευτη είναι η θέση μας και για το θέμα του σκράπ που ταλανίζει τους κατοίκους της συνοικίας  Παλαιού Λιμεναρχείου και που θα πρέπει άμεσα η διοίκηση της ΟΛΒ ΑΕ να δώσει λύση. Σε διαφορετική περίπτωση φέρει ευθύνη για την περαιτέρω επιβάρυνση της υγείας των κατοίκων και του περιβάλλοντος στην περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση για τη  «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» ζητήματα όπως η  υγεία, το περιβάλλον, η παιδεία και πολιτισμός  αποτελούν πυξίδα και στόχο για τη διαμόρφωση μιας υγειούς πόλης, με παρόν αλλά και μέλλον.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 18χρονου για #ναρκωτικά #ναρκωτικά - https://t.co/bYCSKXbNp6 -

  • Ξεκινά η προπονητική περίοδος στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου #ΑκαδημίαΟλυμπιακούΒόλου - https://t.co/ewlillFQvM -

  • Σε εξέλιξη το διεθνές τουρνουά της Σ.Ε. Βόλου - https://t.co/AYEnwUwaOb -

"Αλιεύοντας" την είδηση