Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » “Δύναμη Βόλου”: Πρώτη προτεραιότητα η υγεία των συμπολιτών
“Δύναμη Βόλου”: Πρώτη προτεραιότητα η υγεία των συμπολιτών

“Δύναμη Βόλου”: Πρώτη προτεραιότητα η υγεία των συμπολιτών

Την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας για την απαγόρευση της χρήσης RDF από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΕΤ χαιρετίζει η δημοτική παράταξη “ΔΥΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”, τονίζοντας ότι  ζητήματα όπως η  , το περιβάλλον, η παιδεία και πολιτισμός  αποτελούν πυξίδα και στόχο για τη διαμόρφωση μιας υγειούς πόλης, με παρόν αλλά και .

 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Χαιρετίζουμε ως  παράταξη την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας που συνεδρίασε στην πόλη μας, για την απαγόρευση της χρήσης RDF από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΕΤ.

Η «ΔΥΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» με και επερωτήσεις έχει αναδείξει προ καιρού το θέμα  και το επαναφέρει συνεχώς,  γιατί για εμάς ως παράταξη η των συμπολιτών μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε κατά των επενδύσεων. Τo αντίθετο μάλιστα. Αλλά επισημαίνουμε ότι η όποια επένδυση θα πρέπει να πληροί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που διασφαλίζουν απόλυτα τη δημόσια υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αταλάντευτη είναι η θέση μας και για το θέμα του σκράπ που ταλανίζει τους κατοίκους της συνοικίας  Παλαιού Λιμεναρχείου και που θα πρέπει άμεσα η της ΑΕ να δώσει λύση. Σε διαφορετική περίπτωση φέρει ευθύνη για την περαιτέρω επιβάρυνση της υγείας των κατοίκων και του περιβάλλοντος στην περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση για τη  «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» ζητήματα όπως η  υγεία, το περιβάλλον, η παιδεία και πολιτισμός  αποτελούν πυξίδα και στόχο για τη διαμόρφωση μιας υγειούς πόλης, με παρόν αλλά και μέλλον.”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση