Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δράσεις της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου
Δράσεις της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου

Δράσεις της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου

Συνεχίζονται από την Ένωση Συλλόγων Γονέων, σε συνεργασία με το Γηροκομείο , οι ενημέρωσης στα της περιοχής, για την ΚΑΡΠΑ και τους απινιδωτές, σε ές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Οι επόμενες δράσεις έχουν οριστεί για την Τετάρτη 2 Μαΐου στην κοινή αίθουσα εκδηλώσεων των 6ου και 8ου Δ.Σ. Βόλου και την Πέμπτη 3 Μαΐου στην κοινή αίθουσα εκδηλώσεων των ΕΕ Βόλου και 4ου Γυμνάσιου ς.

Στο μεταξύ, η Ένωση Συλλόγων Γονέων, προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει μέσω και των Συλλόγων Γονέων της και εκπροσώπων Δ.Σ. που έλαβαν σχετικές αποφάσεις, στο συλλαλητήριο του ερχόμενου Σαββάτου 5 Μαΐου στις 12 στην Πλ. Ελευθερίας,

υπέρ του καθαρού περιβάλλοντος και των καλύτερων συνθηκών ζωής, χωρίς καύσεις σκουπιδιών και λοιπών επιβαρυντικών υλικών.

 

Τέλος, με αφορμή εκδήλωση για τον εορτασμό της “Ημέρας της Μητέρας” που προγραμματίζεται με άλλους φορείς, για την 13 Μαΐου, η Ένωση καλεί τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων της Ένωσης Γονέων, να προτείνουν (μέχρι την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 στέλνοντας με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο την όποια πρόταση, έχοντας τα απαραίτητα στοιχεία ς στο enwsigonewnvolou@gmail.com) για που ασχολείται ή έχει δείξει σημαντικά δείγματα γραφής, στο χώρο παράλληλα του πολιτισμού (, ποιήτριες, ζωγράφοι κ.α.), προκειμένου να συμπεριληφθεί στα πρόσωπα που θα επιλεγούν για να τιμηθούν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση