Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δόθηκε σήμερα προς χρήση στους πολίτες η Πλαζ των Αλυκών
Δόθηκε σήμερα προς χρήση στους πολίτες η Πλαζ των Αλυκών

Δόθηκε σήμερα προς χρήση στους πολίτες η Πλαζ των Αλυκών

Δόθηκε σήμερ προς χρήση στους η Πλζ των Αλυκών,   ήταν αποκλεισμένη και ένα τόπος μόλυνσης, επικίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία.

Η πλαζ από σήμερα, αποδίδεται σε λειτουργία προς χρήση των πολιτών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνουν και οι υπόλοιπες , λειτουργικές και εξωραϊσμού, που απαιτούνται.

Για τον ιδιοκτήτη της Πλαζ  ο Αχ. είπε: Τι να κάνουμε, δεν ξέρω για ποιον λόγο την πήρε την πλαζ τόσα χρόνια. Ούτε την λειτούργησε ποτέ, ούτε έκανε τίποτα. Δεν ξέρω τι κρύβεται από πίσω. Θεός και η ψυχή του. Σε τέτοιες δύσκολες εποχές πως αναλαμβάνει τέτοιες υποχρεώσεις με τέτοια μισθώματα και δεν τις υλοποιεί κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Ως εκ τούτου εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε για το συμφέρον των πολιτών, υπήρχε και θέμα δημόσιας ς καθώς η περιοχή ήταν μέσα στην βρώμα. Κάνουμε αυτό που μας λέει η συνείδησή μας και λειτουργούμε για το δημόσιο συμφέρον.

Τέλος ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου, κ. Βιδανόπουλος, δήλωσε:

Εμείς σαν , σαν γνωμοδοτικό όργανο, το είχαμε επισημάνει ότι η πλαζ των Αλυκών, θα έφτανε σε ένα σημείο που δεν θα μπορούσε, με την εικόνα που παρουσίαζε, να προσελκύσει όχι μόνο κόσμο αλλά ούτε τους ίδιους τους που ανέλα αυτό το έργο. Μέσα σε δύο ημέρες, επειδή ήμουν παρών εδώ πέρα, όλα τα συνεργεία καθάρισαν την πλαζ. Γιατί δεν ήταν μόνο ο του παραλιακού μετώπου, ήταν οι τουαλέτες, τα αποδυτήρια, ήταν η κοπή κλαδιών, κ.ά. Όπως βλέπετε αυτή την στιγμή την πλαζ δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη εικόνα και αυτό είναι προς όφελος των πολιτών. Και όχι μόνο αυτό. Η είσοδος είναι ανοιχτή, ελεύθερη για όλους.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση