Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Δόθηκε σήμερα προς χρήση στους πολίτες η Πλαζ των Αλυκών
Δόθηκε σήμερα προς χρήση στους πολίτες η Πλαζ των Αλυκών

Δόθηκε σήμερα προς χρήση στους πολίτες η Πλαζ των Αλυκών

Δόθηκε σήμερα προς χρήση στους η Πλαζ των Αλυκών,   ήταν αποκλεισμένη και ένα τόπος μόλυνσης, επικίνδυνος για τη .

Η πλαζ από σήμερα, αποδίδεται σε λειτουργία προς χρήση των πολιτών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνουν και οι υπόλοιπες παρεμβάσεις, λειτουργικές και εξωραϊσμού, που απαιτούνται.

Για τον ιδιοκτήτη της Πλαζ  ο είπε: Τι να κάνουμε, δεν ξέρω για ποιον λόγο την πήρε την πλαζ τόσα χρόνια. Ούτε την λειτούργησε ποτέ, ούτε έκανε τίποτα. Δεν ξέρω τι κρύβεται από πίσω. και η ψυχή του. Σε τέτοιες δύσκολες εποχές πως αναλαμβάνει τέτοιες υποχρεώσεις με τέτοια μισθώματα και δεν τις υλοποιεί κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Ως εκ τούτου εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε για το συμφέρον των πολιτών, υπήρχε και θέμα δημόσιας υγείας καθώς η περιοχή ήταν μέσα στην βρώμα. Κάνουμε αυτό που μας λέει η συνείδησή μας και λειτουργούμε για το δημόσιο συμφέρον.

Τέλος ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου, κ. Βιδανόπουλος, δήλωσε:

Εμείς σαν , σαν γνωμοδοτικό όργανο, το είχαμε επισημάνει ότι η πλαζ των Αλυκών, θα έφτανε σε ένα σημείο που δεν θα μπορούσε, με την εικόνα που παρουσίαζε, να προσελκύσει όχι μόνο κόσμο αλλά ούτε τους ίδιους τους επαγγελματίες που ανέλαβαν αυτό το έργο. Μέσα σε δύο ημέρες, επειδή ήμουν παρών εδώ πέρα, όλα τα συνεργεία καθάρισαν την πλαζ. Γιατί δεν ήταν μόνο ο του παραλιακού μετώπου, ήταν οι τουαλέτες, τα αποδυτήρια, ήταν η κοπή κλαδιών, κ.ά. Όπως βλέπετε αυτή την στιγμή την πλαζ δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη εικόνα και αυτό είναι προς όφελος των πολιτών. Και όχι μόνο αυτό. Η είσοδος είναι ανοιχτή, ελεύθερη για όλους.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση