Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Δόθηκε σε χρήση η παιδική χαρά στην πλατεία Λαμπράκη
Δόθηκε σε χρήση η παιδική χαρά στην πλατεία Λαμπράκη

Δόθηκε σε χρήση η παιδική χαρά στην πλατεία Λαμπράκη

Συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς το πρόγραμμα της κατασκευής νέων και  της ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού υπαρχουσών παιδικών χαρών στο , διασφαλίζοντας  ασφαλείς και λειτουργικές συνθήκες για τη χρήση τους από τα .

Σήμερα εγκαινιάστηκε η παιδική στην Λαμπράκη, παρουσία μαθητών και δασκάλων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, κατοίκων της περιοχής και στελεχών της Δημοτικής Αρχής του Βόλου.

 

Ο Τεχνικών Υπηρεσιών, Θαν. Σταυρίδης, δήλωσε: “Βρισκόμαστε στην Λαμπράκη, στην συμβολή των οδών Εθνικών Αγώνων με Φιλαδελφείας (Ν. Ιωνία) όπου είναι στην καρδιά της Νέας Ιωνίας όπου και παραδίδουμε μια διπλή ουσιαστικά, σύγχρονη και ασφαλή παιδική προκειμένου τα μικρά να απολαμβάνουν με και ασφάλεια το παιχνίδι τους σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Αυτός ο χώρος ξεκίνησε με την κατασκευή του τάπητα του γηπέδου μπάσκετ, συνεχίστηκε με την και θα ολοκληρωθεί με την κατασκευή ενός σύγχρονου νηπιαγωγείου στο όπου στεγαζόταν το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας.

Η κόστισε 20.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και ήταν στο πλαίσιο μιας μελέτης εργολαβίας που έκανε ο Δήμος Βόλου, είναι περίπου 400 τ.μ. και πιστεύω ότι για την περιοχή θα καλύπτει τις ανάγκες των μικρών παιδιών”.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν παραδοθεί προς χρήση παιδικές χαρές σε: Χιλιαδού, Άνω Λεχώνια στην πλατεία, Νέα Αγχίαλο στην παραλία, Πορταριά δίπλα στο (ξενοδοχείο Άλκηστις) , Κατηχώρι δίπλα στο χώρο των αθλοπαιδιών,  Άγιο Κωνσταντίνο, (δίπλα στην εκκλησία), Σέσκλο και έχουν πιστοποιηθεί, μετά τις αναγκαίες παρεμβάσεις τέσσερις, ακόμη, παιδικές χαρές στη .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα θετικό κρούσμα στα rapid test στο Βελεστίνο - https://t.co/JyvbRTTU3w -

  • Οι καθυστερήσεις των ΕΛΤΑ στο επίκεντρο της συνάντησης του Αθανάσιου Λιούπη με τον γ.γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρο… - https://t.co/lb2YE5WlAn -

  • Συνάντηση διευθύντριας Δ.Ε. Τρικάλων- υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων - https://t.co/0UHd0guIrp -

"Αλιεύοντας" την είδηση