Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δόθηκε σε χρήση η παιδική χαρά στην πλατεία Λαμπράκη
Δόθηκε σε χρήση η παιδική χαρά στην πλατεία Λαμπράκη

Δόθηκε σε χρήση η παιδική χαρά στην πλατεία Λαμπράκη

Συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς το πρόγραμμα της κατασκευής νέων και  της ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού υπαρχουσών παιδικών χαρών στο Δήμο Βόλου, διασφαλίζοντας  ασφαλείς και λειτουργικές συνθήκες για τη χρήση τους από τα παιδιά.

Σήμερα εγκαινιάστηκε η παιδική χαρά στην πλατεία Λαμπράκη, παρουσία μαθητών και δασκάλων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, κατοίκων της περιοχής και στελεχών της Δημοτικής Αρχής του Βόλου.

 

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Θαν. Σταυρίδης, δήλωσε: “Βρισκόμαστε στην πλατεία Λαμπράκη, στην συμβολή των οδών Εθνικών Αγώνων με Φιλαδελφείας (Ν. Ιωνία) όπου είναι στην καρδιά της Νέας Ιωνίας όπου και παραδίδουμε μια διπλή ουσιαστικά, σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά προκειμένου τα μικρά παιδιά να απολαμβάνουν με χαρά και ασφάλεια το παιχνίδι τους σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Αυτός ο χώρος ξεκίνησε με την κατασκευή του τάπητα του γηπέδου μπάσκετ, συνεχίστηκε με την παιδική χαρά και θα ολοκληρωθεί με την κατασκευή ενός σύγχρονου νηπιαγωγείου στο κτίριο όπου στεγαζόταν το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας.

Η παιδική χαρά κόστισε 20.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και ήταν στο πλαίσιο μιας μελέτης εργολαβίας που έκανε ο Δήμος Βόλου, είναι περίπου 400 τ.μ. και πιστεύω ότι για την περιοχή θα καλύπτει τις ανάγκες των μικρών παιδιών”.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν παραδοθεί προς χρήση παιδικές χαρές σε: Χιλιαδού, Άνω Λεχώνια στην πλατεία, Νέα Αγχίαλο στην παραλία, Πορταριά δίπλα στο πάρκινγκ (ξενοδοχείο Άλκηστις) , Κατηχώρι δίπλα στο χώρο των αθλοπαιδιών,  Άγιο Κωνσταντίνο, Αγριά (δίπλα στην εκκλησία), Σέσκλο και έχουν πιστοποιηθεί, μετά τις αναγκαίες παρεμβάσεις τέσσερις, ακόμη, παιδικές χαρές στη Νέα Ιωνία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση