Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δωροεπιταγές τροφίμων στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ
Δωροεπιταγές τροφίμων στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Δωροεπιταγές τροφίμων στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Tο Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου  Αργοναύτες  παρέδωσε  τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 δωροεπιταγές τροφίμων στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου σε συνέχεια της δέσμευσης του τοπικού τμήματος στην των χορευτικών τμημάτων των κοινωνικών κέντρων με τίτλο «Χορεύοντας με ρυθμό για καλό σκοπό » στο πολιτιστικό κέντρο Ν. Ιωνίας.

Η  συγκεκριμένη ενίσχυση υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του αντιδήμαρχου οικονομικών του Δήμου Ανδρέα Ζέρβα  , του προέδρου της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Ευθύμιου  Τζούνη  και εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών προσφοράς και αλληλεγγύης του τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου  Αργοναύτες  για την ενίσχυση απόρων οικογενειών ενόψει του εορτασμού του Πάσχα.

Τις δωροεπιταγές παρέλαβε η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Σοφία Χάλαρη παρουσία της αντιπροέδρου του Οργανισμού Βούλα Αναγνώστου.

Στη συνάντηση για την παράδοση των δωροεπιταγών παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου  Αργοναύτες  Λάμπρος Βελούδος συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία της διοίκησης του τμήματος.

Το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου  Αργοναύτες  βρίσκεται πάντα κοντά στον Δήμο και τις Κοινωνικές του Υπηρεσίες για να ενισχύσει την λειτουργία και το έργο τους .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση