Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δωροεπιταγές τροφίμων στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ
Δωροεπιταγές τροφίμων στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Δωροεπιταγές τροφίμων στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Tο Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου  Αργοναύτες  παρέδωσε  τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 δωροεπιταγές τροφίμων στην ΠΑ- του Δήμου Βόλου σε συνέχεια της δέσμευσης του τοπικού τμήματος στην εκδήλωση των χορευτικών τμημάτων των κοινωνικών κέντρων με τίτλο «Χορεύοντας με ρυθμό για καλό σκοπό » στο πολιτιστικό κέντρο ς.

Η  συγκεκριμένη ενίσχυση υλοποιήθηκε με τη συν του αντιδήμαρχου οικονομικών του Δήμου Βόλου Ανδρέα Ζέρβα  , του προέδρου της δευτεροβάθμιας ς ς του Δήμου Βόλου Ευθύμιου  Τζούνη  και εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών προσφοράς και αλληλεγγύης του τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου  Αργοναύτες  για την ενίσχυση απόρων οικογενειών ενόψει του εορτασμού του Πάσχα.

Τις δωροεπιταγές παρέλαβε η πρόεδρος της ΠΑ- Σοφία Χάλαρη παρουσία της αντιπροέδρου του Οργανισμού Βούλα Αναγνώστου.

Στη συνάντηση για την παράδοση των δωροεπιταγών παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου  Αργοναύτες  Λάμπρος Βελούδος συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία της ς του τμήματος.

Το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου  Αργοναύτες  βρίσκεται πάντα κοντά στον Δήμο Βόλου και τις Κοινωνικές του Υπηρεσίες για να ενισχύσει την λειτουργία και το τους .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση