Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δωρεάν μαστογραφία από το παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
Δωρεάν μαστογραφία από το παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Δωρεάν μαστογραφία από το παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Ο Οκτώβριος έχει κθιερωθεί πγκοσμίως ως ο μήνας για την ενημέρωση για την του καρκίνου του μαστού . Η ετήσια προληπτική αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και έχει αποδειχθεί με μακροχρόνιες μελέτες πως αυξάνει την επιβίωση των ασθενών με καρκίνο του μαστού.

Το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας,  μετά την μεγάλη ανταπόκριση των γυναικών της πόλης  την προηγούμενη χρονιά,  θα υλοποιήσει για 2η συνεχόμενη χρονιά δράση χορήγησης δωρεάν μαστογραφιών ,υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου ,  με την ευγενική εθελοντική προσφορά των ιδιωτών ακτινολόγων της πόλης.

Η δράση αυτή αφορά στην διενέργεια δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου σε μεγαλύτερες των 40 ετών που είτε για κοινωνικούς είτε για οικονομικούς λόγους είτε από έλλειψη ενημέρωσης για τα οφέλη που προσφέρει η προληπτική δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε μαστογραφικό έλεγχο , είτε το διάστημα από την τελευταία μαστογραφία είναι μεγαλύτερο από τα δύο έτη.

Όσες ενδιαφέρονται να υποβληθούν σε δωρεάν μαστογραφία μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2421033507 (κο Ρουσογιάννη ) την Παρασκευή 28/10/ και ώρες 10.00-14.00 και 18.00-21.00.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση