Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Δωρεάν μαστογραφία από το παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
Δωρεάν μαστογραφία από το παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Δωρεάν μαστογραφία από το παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως ο μήνας για την ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού . Η ετήσια προληπτική μαστογραφία αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και έχει αποδειχθεί με μακροχρόνιες μελέτες πως αυξάνει την επιβίωση των ασθενών με καρκίνο του μαστού.

Το παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας,  μετά την μεγάλη ανταπόκριση των γυναικών της πόλης  την προηγούμενη χρονιά,  θα υλοποιήσει για 2η συνεχόμενη χρονιά δράση χορήγησης δωρεάν μαστογραφιών ,υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας,  με την ευγενική εθελοντική προσφορά των ιδιωτών ακτινολόγων της πόλης.

Η δράση αυτή αφορά στην διενέργεια δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου σε γυναίκες μεγαλύτερες των 40 ετών που είτε για κοινωνικούς είτε για οικονομικούς λόγους είτε από έλλειψη ενημέρωσης για τα οφέλη που προσφέρει η προληπτική μαστογραφία δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε μαστογραφικό έλεγχο , είτε το διάστημα από την τελευταία μαστογραφία είναι μεγαλύτερο από τα δύο έτη.

Όσες γυναίκες ενδιαφέρονται να υποβληθούν σε δωρεάν μαστογραφία μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2421033507 (κο Ρουσογιάννη ) την Παρασκευή 28/10/2021 και ώρες 10.00-14.00 και 18.00-21.00.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες #καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι στην επικράτεια #καταιγίδες - https://t.co/wTGlTXs03B -

  • Με επευφημίες η πρεμιέρα της Φόνισσας του Γιώργου Κουμεντάκη #Φόνισσα - https://t.co/YNtX1qoz6A -

  • Εξιχνιάστηκαν επτά #κλοπές από Ι.Χ. στον Βόλο #κλοπές #ναρκωτικά - https://t.co/kdSHOmRcMn -

"Αλιεύοντας" την είδηση