Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δωρεά τροφίμων της AHEPA ΗJ-13 Αργοναύτες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου
Δωρεά τροφίμων της AHEPA ΗJ-13 Αργοναύτες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου

Δωρεά τροφίμων της AHEPA ΗJ-13 Αργοναύτες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου

Το τμήμ του ΗJ- 13 Αργονύτες της AHEPA, αναγνωρίζοντας το σημαίνοντα ρόλο που διαδραματίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου , αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά μεγάλης τητας σε για 60 οικογένειες .

Ο πρόεδρος του Τμήματος του και τα μέλη της AHEPA ΗJ- 13 Αργοναύτες επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Παντοπωλείου προκειμένου να παραδώσουν οι ίδιοι τη δωρεά.

Σε σχετική ανακοίνωση το Τμήμα αναφέρει: «Βρεθήκαμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου προκειμένου ως AHEPA ΗJ- 13  VOLOS να λειτουργήσουμε υποστηρικτικά σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια υποστήριξης των συμπολιτών μας, που γίνεται καθημερινά τόσο από τη Δημοτική Αρχή όσο και από τους εργαζομένους της δομής. Η οικονομική αλλά και η πανδημία οδήγησε πολλούς ανθρώπους στην αναζήτηση δομών για την κάλυψη βασικών τους αναγκών. Συμπολίτες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά αλλά και κοινωνικά προβλήματα στρέφονται καθημερινά στις κοινωνικές δομές του Δήμου Βόλου προκειμένου να βρουν υποστήριξη. Ζωτικό κύτταρο του δικτύου κοινωνικών υπηρεσιών, αποτελεί η δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βόλου, η οποία δέχεται δωρεές και χορηγίες των συμπολιτών μας, επιχειρήσεων, συλλόγων και φορέων της τοπικής ς, προς υποστήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας. Η σπουδαιότητα αυτού του Παντοπωλείου έγκειται στο γεγονός ότι προσφέρει στους συμπολίτες μας, όχι μόνο τις αλλά όλο το χρόνο, γι' αυτό και οι ανάγκες του για δωρεές είναι μεγάλες. Ανταποκρινόμενοι, ως Τμήμα της AHEPA, σε αυτές τις ανάγκες προχωρήσαμε κι εμείς σε δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Ευχόμαστε καλές γιορτές και με τη όλων μας καμία οικογένεια αυτές τις Άγιες μέρες να μη μείνει χωρίς υποστήριξη.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση