Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δωρεά τροφίμων στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες»
Δωρεά τροφίμων στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες»

Δωρεά τροφίμων στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες»

Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατς Μετάλλου ομού ς κατανοώντας τις δύσκολες στιγμές που περνούν σήμερα πολλές δομές φιλοξενίας και φροντίδας συνανθρώπων μας, κινητοποιήθηκε, για ακόμα μία φορά, προσφέροντας μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων προς ενίσχυση του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες», μέσω του οποίου υποστηρίζονται 50 παιδιά με σοβαρές ψυχικές αναπηρίες και σωματικές ιδιαιτερότητες.

Ο Σύνδεσμος επέλεξε και αγόρασε από τοπικό κατάστημα αρκετά τα οποία προσέφερε στο Ίδρυμα, δείχνοντας έτσι ότι η δράση του δεν περιορίζεται μόνο σε Συνδικαλιστικό – Διεκδικητικό επίπεδο, αλλά επεκτείνεται και στο κομ το κοινωνικό και δη της στήριξης και υποστήριξης Ιδρυμάτων, τα οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή χρήζουν της απόλυτης και καθοριστικής στήριξης . Ειδικά, μπαίνοντας στη Μεγάλη Εβδομάδα, μια Εβδομάδα που θα την βιώσουμε τελείως διαφορετικά από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Και ο Σύνδεσμος  είναι εδώ σταθερά και δυνατά.

Το Ίδρυμα λοιπόν, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020, οι εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Πελεκούδας Κωνσταντίνος, Πλαστάρας Ελευθέριος, Ιατρούδης Ευάγγελος, Αρίτης Δημήτριος, Μπατάκας Σάββας, Παπαγεωργίου Χρήστος και Χριστοφή Ζωγραφιά  και παρέδωσαν τα τρόφιμα.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο υποστηρίζει και αποδεικνύει έμπρακτα πως οι Σύλλογοι δεν υφίστανται μόνο για την υπεράσπιση των συμφερόντων των μελών τους και του κλάδου τους. Άλλωστε, ο Σύνδεσμος έχει υποστηρίξει και κατά το παρελθόν το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» προσφέροντας ένα σεβαστό ποσό για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.

Είναι χρέος όλων να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, με όποιο τρόπο μπορούμε και ως εκεί που έχουμε δυνατότητες, ειδικά ενόψει των πρωτόγνωρων στιγμών που βιώνουμε! Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πλήθος δομών και ανθρώπων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν τον δικό τους «αγώνα» καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και πρέπει να είμαστε κοντά τους, να είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές του έργου που επιτελούν!

Στοιχεία όπως η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο μας, η ενίσχυση των δομών, η υποστήριξη των αδυνάτων και η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελούν για εμάς βασικούς πυλώνες και στοιχεία τα οποία αδιαπραγμάτευτα και αταλάντευτα υποστηρίζουμε.

Το του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατς Μετάλλου .ς «Βάζουμε μπροστά το συμφέρον της κοινωνίας παράλληλα με αυτό της συντεχνίας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση