Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δωρεά monitor ασθενών ζωτικών λειτουργιών στην 32η ΤΑΞ/ΠΝ
Δωρεά monitor ασθενών ζωτικών λειτουργιών στην 32η ΤΑΞ/ΠΝ

Δωρεά monitor ασθενών ζωτικών λειτουργιών στην 32η ΤΑΞ/ΠΝ

Η ντιπεριφερειάρχης Μγνησίας και Σποράδων Δωροθέα με τους εκπροσώπους της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφ. Ενοτ. Βόλου-ς επισκέφθηκαν σήμερα την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, όπου παρουσία του διοικητή της Ταξιαρχίας Δημήτριο Δρόσο παρέδωσαν ένα Monitor ασθενών ζωτικών λειτουργιών.

Το ιατρικό μηχάνημα παραχωρήθηκε προσφάτως από την Θεσσαλίας προς την Ένωση Στρατιωτικών Βόλου με σκοπό να τοποθετηθεί στην 32η ΤΑΞ/Π στο Βόλο και να εξυπηρετεί, αν απαιτηθεί, τόσο τα μόνιμα στελέχη και τους στρατιώτες που υπηρετούν, όσο και για την ευρύτερη περιοχή εν γένει, καθώς στο Σταθμό Επανακτησίμων (Στ.Επ.) της φρουράς βρίσκεται ιατρός καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Ο διοικητής της Ταξιαρχίας Δημ. Δρόσος και ο ιατρός της Ταξιαρχίας παρέλαβαν το μόνιτορ εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς την Θεσσαλίας και την Ένωση Στρατιωτικών Βόλου τονίζοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα της δωρεάς.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε σχετικά: «Με τη σημερινή παράδοση του σύγχρονου μόνιτορ ασθενών ζωτικών λειτουργιών στην 32η Ταξιαρχία θωρακίζουμε εμπράκτως το σύστημα ς στη συγκεκριμένη περιοχή της έας Ιωνίας χορηγώντας ιατρικό εξοπλισμό, που είναι αναγκαίος στο προσωπικό που υπηρετεί και στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας. Βρισκόμαστε κοντά σε πρωτοβουλίες φορέων με δραστηριότητες συλς και κοινωνικής ωφέλειας για τα μέλη τους, εν προκειμένω το στρατιωτικό προσωπικό, καθώς και προς το ευρύτερο κοινωνικό γίγνεσθαι στην Περιφέρειά μας.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση