Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Δωρεά monitor ασθενών ζωτικών λειτουργιών στην 32η ΤΑΞ/ΠΝ
Δωρεά monitor ασθενών ζωτικών λειτουργιών στην 32η ΤΑΞ/ΠΝ

Δωρεά monitor ασθενών ζωτικών λειτουργιών στην 32η ΤΑΞ/ΠΝ

Η ντιπεριφερειάρχης και Σποράδων Δωροθέα με τους εκπροσώπους της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφ. Ενοτ. Βόλου- επισκέφθηκαν σήμερα την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, όπου παρουσία του διοικητή της Ταξιαρχίας Δημήτριο Δρόσο παρέδωσαν ένα Monitor ασθενών ζωτικών λειτουργιών.

Το ιατρικό μηχάνημα παραχωρήθηκε προσφάτως από την Θεσσαλίας προς την Ένωση Στρατιωτικών Βόλου με σκοπό να τοποθετηθεί στην 32η ΤΑΞ/ΠΝ στο Βόλο και να εξυπηρετεί, αν απαιτηθεί, τόσο τα μόνιμα στελέχη και τους στρατιώτες που υπηρετούν, όσο και για την ευρύτερη περιοχή εν γένει, καθώς στο Σταθμό Επανακτησίμων (Στ.Επ.) της φρουράς βρίσκεται ιατρός καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Ο διοικητής της Ταξιαρχίας Δημ. Δρόσος και ο ιατρός της Ταξιαρχίας παρέλαβαν το μόνιτορ εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς την Θεσσαλίας και την Ένωση Στρατιωτικών Βόλου τονίζοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα της δωρεάς.

Σε της η ντιπεριφερειάρχης και Σποράδων ανέφερε σχετικά: «Με τη σημερινή του σύγχρονου μόνιτορ ασθενών ζωτικών λειτουργιών στην 32η Ταξιαρχία θωρακίζουμε εμπράκτως το στη συγκεκριμένη περιοχή της Νέας Ιωνίας χορηγώντας ιατρικό εξοπλισμό, που είναι αναγκαίος στο προσωπικό που υπηρετεί και στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας. Βρισκόμαστε κοντά σε πρωτοβουλίες φορέων με δραστηριότητες συλλογικής και κοινωνικής ωφέλειας για τα μέλη τους, εν προκειμένω το στρατιωτικό προσωπικό, καθώς και προς το ευρύτερο κοινωνικό γίγνεσθαι στην Περιφέρειά μας.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

"Αλιεύοντας" την είδηση