Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Δώρα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου μοίρασε η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ
Δώρα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου μοίρασε η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ

Δώρα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου μοίρασε η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης επίσκεψης, λόγω των εορτών, η Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκε το Βόλου, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020.

Η προγραμματισμένη για μέσα στις γιορτές επίσκεψή της, είχε αναβληθεί λόγω του κύματος κακοκαιρίας που έπληξε το Νομό, με την κ. Κολυνδρίνη να βρίσκεται στον ορεινό όγκο του Νομού, συντονίζοντας από κοντά το του αποχιονισμού. Σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Κ. Θεοδώρου, με τον οποίο πέρα από την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών, συζήτησε το θέμα της επιχορήγησης του Ιδρύματος, το οποίο επιτεύχθηκε, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ενεργειών και διαδικασιών που απαιτούνταν.

Συναντήθηκε επίσης με το διοικητικό προσωπικό, αλλά και με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, ευχόμενη σε όλους καλή χρονιά, με και ευτυχία, δίνοντας πολλά δώρα σε όλους.

Η είχε την ευκαιρία, πέρα από το τυπικό των ευχών και των δώρων που μοίρασε, να μιλήσει τόσο με τους ανθρώπους που διοικούν και εργάζονται στο ίδρυμα, για το κοινωνικό που επιτελούν, τα ενδεχόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όσο και με τα άτομα που φιλοξενούνται και επωφελούνται των υπηρεσιών του Ιδρύματος.

Σε δηλώσεις της ανέφερε: «Επισκέφθηκα σήμερα το Βόλου και αντάλλαξα ευχές με τον κ. Θεοδώρου, το προσωπικό του Ιδρύματος και τα παιδιά που φιλοξενούνται εδώ, μοιράζοντας ταυτόχρονα δώρα σε όλα τα παιδιά, δίνοντας χαρά και χαμόγελα σε όλους. Η Θεσσαλίας βρίσκεται σε διαρκή με το και αυτό ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησα σήμερα με τον κ. Θεοδώρου, πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για καλή χρονιά. Αυτό το πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν αυτοί οι άνθρωποι εδώ αξίζει πολλά συγχαρητήρια και απαιτείται η συνεχής και αδιάλειπτη στήριξη της Πολιτείας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανοικτή επιστολή ενημέρωσης από την Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα #ΕπιτροπήΔημοτώνΚραυσίδωνα - https://t.co/gJYpkE3pYC -

  • Διακομιδή 11χρονου με #σκωληκοειδίτιδα από την Σκόπελο στο ΑΓΝΒ #σκωληκοειδίτιδα - https://t.co/U8ecShuOUw -

  • Πιλοτικό έργο επανάχρησης δομικών υλικών από εκσκαφές και κατεδαφίσεις - https://t.co/kVJTnsolGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση