Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δώρα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου μοίρασε η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ
Δώρα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου μοίρασε η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ

Δώρα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου μοίρασε η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης ς, λόγω των εορτών, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο , την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020.

Η προγραμματισμένη για μέσα στις επίσκεψή της, είχε αναβληθεί λόγω του κύματος κακοκαιρίας που έπληξε το Νομό, με την κ. Κολυνδρίνη να βρίσκεται στον ορεινό όγκο του Νομού, συντονίζοντας από κοντά το έργο του αποχιονισμού. Σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Κ. Θεοδώρου, με τον οποίο πέρα από την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών, συζήτησε το θέμα της ς του Ιδρύματος, το οποίο επιτεύχθηκε, μετά την ολο των απαραίτητων ενεργειών και διαδικασιών που απαιτούνταν.

Συναντήθηκε επίσης με το διοικητικό προσωπικό, αλλά και με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, ευχόμενη σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία, δίνοντας πολλά δώρα σε όλους.

Η αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία, πέρα από το τυπικό των ευχών και των δώρων που μοίρασε, να μιλήσει τόσο με τους ανθρώπους που διοικούν και εργάζονται στο ίδρυμα, για το κοινωνικό έργο που επιτελούν, τα ενδεχόμενα προτα που αντιμετωπίζουν, όσο και με τα άτομα που φιλοξενούνται και επωφελούνται των υπηρεσιών του Ιδρύματος.

Σε δηλώσεις της ανέφερε: «Επισκέφθηκα σήμερα το Ορφανοτροφείο και αντάλλαξα ευχές με τον κ. Θεοδώρου, το προσωπικό του Ιδρύματος και τα παιδιά που φιλοξενούνται εδώ, μοιράζοντας ταυτόχρονα δώρα σε όλα τα παιδιά, δίνοντας χαρά και χαμόγελα σε όλους. Η βρίσκεται σε διαρκή με το Ορφανοτροφείο και αυτό ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησα σήμερα με τον κ. Θεοδώρου, πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για καλή χρονιά. Αυτό το πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν αυτοί οι άνθρωποι εδώ αξίζει πολλά συγχαρητήρια και απαιτείται η συνεχής και αδιάλειπτη στήριξη της ς».

"Αλιεύοντας" την είδηση