Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δίτροχα μοντέλα στην παραλία του Βόλου
Δίτροχα μοντέλα στην παραλία του Βόλου

Δίτροχα μοντέλα στην παραλία του Βόλου

Δίτροχα καλλίγραμμα μοντέλα λανσάρονται   από νωρίς το πρωί στην παραλία του Βόλου και περιμένουν πάνω από 150 οδηγούς που δήλωσαν συμμετοχή  να τα οδηγήσουν.

Στην παραλία του Βόλου βρέθηκε σήμερα νταλίκα  της YAMAHA Ευρώπης, που ταξιδεύει από την Ολλανδία ανά την Ευρώπη, με τη σειρά μοτοσικλετών MT και οκτώ μοντέλα του και Tracer, σε διάφορες εκδόσεις, που απευθύνονται σε νέους  οδηγούς και όχι μόνο.

Η καμπάνια είναι Πανευρωπαϊκή και έχει τίτλο «το καραβάκι της Yamaha MT Tour» και μετά την Κύπρο ταξιδεύει στην Ελλάδα. Μετά την Αθήνα, δεύτερος σταθμός είναι ο Βόλος, που θεωρείται μοτοσικλετούπολη και θα μείνει μέχρι τις 7 σήμερα το απόγευμα.

Ο  πρόεδρος της Μοτοσικλετιστικής Λέσχης Βόλου (ΜΟΤΟΛΕΒ) Στάθης Ζούχας, τόνισε ότι στο πλαίσιο της καμπάνιας του εκπαιδευτικού προγράμματος του ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ (Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσικλετιστών της Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας).

Οι που ταξίδεψαν στο Βόλο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΜΟΤΟΛΕΒ κυμαίνονται από τα 125 κ.ε., που απευθύνονται σε διπλώματα κατηγορίας Α1 μέχρι και 1.000 κ.ε.

Οπροεδρος της ΜΟΤΟΛΕΒ είπε  ότι το ενδιαφέρον των Βολιωτών για το καραβάνι της Yamaha είναι μεγάλο, ήδη δήλωσαν συμμετοχή για να οδηγήσουν τις μοτοσικλέτες ηλεκτρονικά και μέσω FB ξεπερνά τις 150, με ενδιαφέρον όχι μόνο των πελατών της εταιρίας και όσων ενδιαφέρονται να αγοράσουν μοτοσικλέτα, αλλά και άλλων εταιριών, για να δουν τον ανταγωνισμό.

Ο ίδιος είπε  ότι η εκπαίδευση, που είναι ασφαλές πρόγραμμα για προχωρημένους,  αφορά μοτοσικλετιστές που έχουν δίπλωμα οδήγησης και πως μπορεί ο κάτοχος μιας μοτοσικλέτας, όχι να τη φοβάται, αλλά να την απολαμβάνει. Για το λόγο αυτό στο χώρο που βρίσκεται το καραβάνι (στο σημείο της Αργούς) υπάρχουν μπάνερ με προστατευτικά κράνη και άλλο εξοπλισμό ασφαλείας.

Το τεστ που θα κάνουν οι μοτοσικλετιστές θα γίνει στους δρόμους του Βόλου, με προπομπό και «σκούπα» από εκπαιδευτές που συνεργάζονται με την εταιρία και τη ΜΟΤΟΛΕΒ.

Στο Βόλο βρίσκεται και ο εκ των δημοσιογράφων της εκπομπής του ΣΚΑΙ Traction Θανάσης Χούντρας και εκπαιδευτής στη σχολή Riding School, που λειτουργεί στην Αθήνα εδώ και 20 χρόνια, λέγοντας ότι το καραβάνι μοτοσικλετών έχει γίνει θεσμός και είναι η τρίτη χρονιά που περνάει από το Βόλο, όπου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον.

Όπως εξήγησε, η με τις μοτοσικλέτες, ξεκίνησε από την Ολλανδία, που είναι η έδρα της Yamaha στην Ευρώπη, κάνει Πανευρωπαϊκό τουρ, πήγε στην Κύπρο, στη συνέχεια στο Ηράκλειο Κρήτης, με ακόλουθο σταθμό την Αθήνα και ο Βόλος είναι η Τρίτη πόλη στην Ελλάδα. Επόμενοι σταθμοί είναι Τρίκαλα και Θεσσαλονίκη, για να ακολουθήσει η Βουλγαρία, Ρουμανία κλπ.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση