Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διοικητική αποβολή αναδόχου της Πλαζ Αλυκών
Διοικητική αποβολή αναδόχου της Πλαζ Αλυκών

Διοικητική αποβολή αναδόχου της Πλαζ Αλυκών

Το θέμ διοικητικής ποβολή της αναδόχου εταιρίας της Πλαζ Αλυκών κυριαρχεί, μεταξύ των 50 που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση του ΔημοτικούΣυμβουλίου Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουνίου,στις 7.00 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα το ΔΣ θα πάρει απόφαση αναφορικά με τη Διοικητική Αποβολή της εταιρείας με την επωνυμία «Χαρίκλεια Ηλιάνα Μπασιάνα – Άννα Μπασιάνα Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία με τον διακριτικό τίτλο  ΑΛΥΚΕΣ ΙΚΕ», που εδρεύει στην πόλη του Βόλου ( Αλυκών) από το ακίνητο, που αποτελεί την «Ακτή Βόλου Αλυκές», που αναφέρεται και ως «Πλαζ Αλυκών Δήμου Βόλου» λόγω αυθαίρετης κατάληψής του.

Επίσης  στη συνεδρίαση θα τεθεί  πρς έγκριση  το σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ για την υλοποίηση και λειτουργία της πράξης «Αναβάθμιση Βρεφικού Σταθμού ' Νέας Ιωνίας για την λειτουργία δύο βρεφικών τμημάτων» και θα ληφθεί απόφαση για την παραχώρηση της αίθουσας συγκεντρώσεων των Εργατικών Κατοικιών στην περιοχή Νεαπόλεως Βόλου (οδό Σπετσών 10) στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας.

 

Επίσης  θα αποφασιστεί η έγκριση διενέργειας δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τοποθέτηση χριστουγεννιάτικου διάκοσμου για τις ανάγκες στολισμού της πόλης, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 188.852 € με ΦΠΑ 24% και εκκίνηση  ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

Ακόμη  θα ληφθεί απόφαση περί απευθείας εκμίσθωση χώρου για εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Παρκ κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης έτους 2018, για εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων και για τη μίσθωση κατοικίας στην περιοχή Νέας Αγχιάλου Βόλου, στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης “” για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών ωφελούμενής του.

Επιπλέον το Δημοτικό συμβούλιο θα λάβει απόφαση περί εκκίνησης διαγωνισμού προμήθειας τροφών για τη των αδέσποτων ζώων του Δημοτικού Καταφυγίου για ένα έτος και έγκριση του τρόπου διενέργειας, ενώ θα εγκρίνει την «προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων» ενδεικτικού προϋπολογισμού 350.000 € με Φ.Π.Α. 24%  και θα λάβει απόφαση για εκκίνηση ανοικτού διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

Τέλος,  θα λάβει απόφαση για τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόλου και του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. Μαγνησίας, για την ανάθεση και υλοποίηση της υπηρεσίας με τίτλο: Εκτίμηση των επιπτώσεων στην ποιότητα της ατμόσφαιρας από τη λειτουργία των εγκαταστάσεων (ΧΥΤΑ του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. Μαγνησίας) και απόφαση περί λύσης της Αναπτυξιακής Εταιρίας Βόλου ΑΝ.Ε.ΒΟ. Α.Ε.

Συνεδριάζει η  Οικονομική Επιτροπή

Νωρίτερα, στη 1.00 το μεσημέρι της Δευτέρας συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή στην οποία θα υποβληθεί το πρακτικό του Ανοικτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για «Προμήθεια ετοίμων γευμάτων για τη απόρων του Ξενώνα Κακοποιημένων υναικών, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Η & Δημόσιας Υγείας και των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου διάρκειας ενός έτους, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 501.773,44 € με Φ.Π.Α.

Επίσης, θα καταρτιστούν οι όροι διακήρυξης  για τη διενέργεια ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και  της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ.  & προμήθεια φρέσκου γάλακτος δικαιούχων εργαζομένων της  Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ., διάρκειας οκτώ μηνών, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 82.455,98 €  με ΦΠΑ.

Τέλος θα ληφθεί απόφαση για την έγκριση της μελέτης με τίτλο “Εκμίσθωση μηχανημάτων” και για την έγκριση της μελέτης με τίτλο “Προμήθεια συστήματος συναγερμού κλοπής και ς”.

"Αλιεύοντας" την είδηση