Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δημότες για ρύθμιση ή διαγραφή οφειλών από κλήσεις στο Δημαρχείο Βόλου
Δημότες για ρύθμιση ή διαγραφή οφειλών από κλήσεις στο Δημαρχείο Βόλου

Δημότες για ρύθμιση ή διαγραφή οφειλών από κλήσεις στο Δημαρχείο Βόλου

Στο Δημαρχείο προσέρχονται δημότες,  προτελευταία ημέρα λήξης της ς, για όσους θέλουν να ρυθμίσουν ή να διαγράψουν από της Δημοτικής Αστυνομίας, μετά από ειδοποιητήρια που έλαβαν από τον Δήμο .

Οι πολίτες “επισκέπτονται” το ταμείο του Δήμου Βόλου, ζητώντας είτε να υποβάλλουν αίτηση για καθώς τα οχήματα δεν βρίσκονταν στην κατοχή τους κι είχαν μεταβιβαστεί ή να ρυθμίσουν από απλήρωτες της Δημοτικής Αστυνομίας, ενώ δεν λείπουν μικροεντάσεις κι εκνευρισμοί.

Ο Ντίνος Στεργιόπουλος έχει  τη δική του περιπέτεια, καθώς του έχουν βεβαιωθεί οφειλές σε όχημα το οποίο έχει μεταβιβάσει σε άλλο πρόσωπο.

Όπως ο ίδιος εξήγησε:  «Τα ειδοποιητήρια αφορούν στον πρώτο ιδιοκτήτη κι είναι πολλές οι περιπτώσεις που έχουν γίνει μεταβιβάσεις οχημάτων και το σύστημα δεν έχει ενημερωθεί.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει, ο πρώην ιδιοκτήτης του οχήματος να μεταβεί στη Διεύθυνση Μεταφορών, να ζητήσει βεβαίωση για τη μεταβίβαση του οχήματος, την οποία θα προσκομίσει στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου, καταθέτοντας αίτηση για διαγραφή της οφειλής».

Να σημειωθεί ότι όποιος ενδιαφέρεται να καταθέσει αίτηση είτε διαγραφής είτε ρύθμισης οφειλών, πρέπει να συμπληρώσει σχετική αίτηση, να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, ενώ η οφειλή μπορεί να ρυθμιστεί έως 100 δόσεις και το ελάχιστο ποσό που μπορούν να καταβάλλουν είναι 20 ευρώ.

Η καταληκτική ημερομηνία ρύθμισης ή διαγραφής οφειλών είναι αύριο Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αν θα δοθεί .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση