Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Δημότες για ρύθμιση ή διαγραφή οφειλών από κλήσεις στο Δημαρχείο Βόλου
Δημότες για ρύθμιση ή διαγραφή οφειλών από κλήσεις στο Δημαρχείο Βόλου

Δημότες για ρύθμιση ή διαγραφή οφειλών από κλήσεις στο Δημαρχείο Βόλου

Στο προσέρχονται δημότες,  προτελευταία ημέρα λήξης της προθεσμίας, για όσους θέλουν να ρυθμίσουν ή να διαγράψουν οφειλές από της Δημοτικής Αστυνομίας, μετά από ειδοποιητήρια που έλαβαν από τον .

Οι πολίτες “επισκέπτονται” το ταμείο του Δήμου Βόλου, ζητώντας είτε να υποβάλλουν αίτηση για καθώς τα οχήματα δεν βρίσκονταν στην κατοχή τους κι είχαν μεταβιβαστεί ή να ρυθμίσουν οφειλές από απλήρωτες της Δημοτικής Αστυνομίας, ενώ δεν λείπουν μικροεντάσεις κι εκνευρισμοί.

Ο δημοσιογράφος Ντίνος Στεργιόπουλος έχει  τη δική του περιπέτεια, καθώς του έχουν βεβαιωθεί οφειλές σε το οποίο έχει μεταβιβάσει σε άλλο πρόσωπο.

Όπως ο ίδιος εξήγησε:  «Τα ειδοποιητήρια αφορούν στον πρώτο ιδιοκτήτη κι είναι πολλές οι περιπτώσεις που έχουν γίνει οχημάτων και το σύστημα δεν έχει ενημερωθεί.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει, ο πρώην ιδιοκτήτης του οχήματος να μεταβεί στη Διεύθυνση Μεταφορών, να ζητήσει βεβαίωση για τη μεταβίβαση του οχήματος, την οποία θα προσκομίσει στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου, καταθέτοντας αίτηση για διαγραφή της οφειλής».

Να σημειωθεί ότι όποιος ενδιαφέρεται να καταθέσει αίτηση είτε διαγραφής είτε ρύθμισης οφειλών, πρέπει να συμπληρώσει σχετική αίτηση, να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, ενώ η μπορεί να ρυθμιστεί έως δόσεις και το ελάχιστο ποσό που μπορούν να καταβάλλουν είναι 20 ευρώ.

Η καταληκτική ρύθμισης ή διαγραφής οφειλών είναι αύριο Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αν θα δοθεί προθεσμία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση