Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δημόσιες τοιχογραφίες στην πόλη του Βόλου
Δημόσιες τοιχογραφίες στην πόλη του Βόλου

Δημόσιες τοιχογραφίες στην πόλη του Βόλου

Η , στο πλαίσιο των εικαστικών της παρεμβάσεων – δημόσιες τοιχογραφίες, θα υλοποιήσει το χρονικό διάστημα 12-28 Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη του Βόλου μια σειρά από δημόσιες τοιχογραφίες.

Οι τοιχογραφίες θα υλοποιηθούν κατά την διάρκεια του προγράμματος “Urbanartventures II“, το οποίο  έχει σαν στόχο του την ανάπτυξη και διάδοση της τέχνης της δημόσιας τοιχογραφίας και πως αυτή η τέχνη μπορεί να συμβάλει, πέρα από την  αισθητική αναβάθμιση και “ανάπτυξη” του αστικού τοπίου και στην σημαντικών κοινωνικών αξιών, την ενθάρρυνση των νέων να είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας.

Συμμετέχουν καλλιτέχνες από το Βόλο και άλλες ελληνικές πόλεις και καλλιτέχνες από το εξωτερικό, από τις χώρες Δανία, Γαλλία, Ιταλία, , , Ισπανία και Γερμανία.

Προσκαλείται  όποιος πολίτης-ιδιοκτήτης κτιρίου επιθυμεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα και να συμβάλλει στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης, όπως αποστείλει στοιχεία του και φωτογραφία της επιφάνειας του κτιρίου του,  στην οποία επιθυμεί να υλοποιηθεί τοιχογραφία, στα παρακάτω στοιχεία ς.

 Διευκρινίζεται ρητά ότι δεν θα υπάρξει κανένα κόστος για τον ιδιοκτήτη, ενώ οι καλλιτέχνες θα προτείνουν και θα συζητήσουν το προ τους με τον-τους ιδιοκτήτες για τη σύμφωνη γνώμη τους.

 Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ομάδας μας και για προηγούμενα μας, μπορείτε να ανατρέξετε στις ιστοσελίδες μας:

www..gr  & www.facebook.com/Urbanactgr-236183123181556

Για οποιαδήποτε απορία και για υποβολή της πρότασή σας επικοινωνείτε στα κάτωθι:

Ιωσηφίδης συντονιστής προγραμμάτων 

Emailcarpediemact@gmail.com

Tηλ: 6973 70 19 61

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση