Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δήμος Βόλου: Μισό εκατομμύριο ευρώ σε αναδοχούς για την προμήθεια τροφίμων
Δήμος Βόλου: Μισό εκατομμύριο ευρώ σε αναδοχούς για την προμήθεια τροφίμων

Δήμος Βόλου: Μισό εκατομμύριο ευρώ σε αναδοχούς για την προμήθεια τροφίμων

Τους προσωρινούς αναδόχους του Ανοικτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για: «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Κ.Α.Π.Η. και Δημόσιας Υγείας (του Ξενώνα Κακοποιημένων υναικών, και του Κοινωνικού υ), του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. & προμήθεια φρέσκου κτος δικαιούχων εργαζομένων του Δήμου , της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης & της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. , διάρκειας 1 έτους, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 571.022,53 € με ΦΠΑ», ανέδειξε ομόφωνα η που συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι.

 

Στον διαγωνισμό δεν έγιναν προσφορές για τα είδη υ και για τα νωπά ψάρια.

Επίσης η επιτροπή διαγωνισμού, μετά το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών πρότεινε την ανάδειξη της Κοινοπραξίας «Μυτιληναίος ΕΛΕΜΚΑ Α.Ε.», για το έργο «Ενεργειακή αναβάθμιση- αυτοματοποίηση συστημάτων ηλεκτροφωτισμού κοινόχρηστων χώρων (οδοφωτισμός) με εξοικονόμηση ς στο Δήμο Βόλου», με εκτιμώμενη αξία 14.414.995,74 € (χωρίς ΦΠΑ 24%).

Το έργο έχει να κάνει με την εγκατάσταση του συστήματος και τη συντήρησή του για διάστημα 12 ετών και η Κοινοπραξία ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στον διαγωνισμό.

Τέλος, η επιτροπή ανέδειξε προσωρινό ανάδοχο για την κατασκευή χώρων υγιεινής για τα 32ο και 10ο και για 18ο και 29ο Σχολεία Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση