Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Δήμος Βόλου: Μισό εκατομμύριο ευρώ σε αναδοχούς για την προμήθεια τροφίμων
Δήμος Βόλου: Μισό εκατομμύριο ευρώ σε αναδοχούς για την προμήθεια τροφίμων

Δήμος Βόλου: Μισό εκατομμύριο ευρώ σε αναδοχούς για την προμήθεια τροφίμων

Τους προσωρινούς αναδόχους του Ανοικτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για: «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Κ.Α.Π.Η. και Δημόσιας Υγείας (του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, και του Κοινωνικού Παντοπωλείου), του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. & προμήθεια φρέσκου γάλακτος δικαιούχων εργαζομένων του Δήμου , της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης & της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. , διάρκειας 1 έτους, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 571.022,53 € με ΦΠΑ», ανέδειξε ομόφωνα η Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι.

 

Στον διαγωνισμό δεν έγιναν προσφορές για τα είδη κρεοπωλείου και για τα νωπά .

Επίσης η , μετά το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών πρότεινε την ανάδειξη της Κοινοπραξίας «Μυτιληναίος ΕΛΕΜΚΑ Α.Ε.», για το «Ενεργειακή αναβάθμιση- αυτοματοποίηση συστημάτων ηλεκτροφωτισμού κοινόχρηστων χώρων (οδοφωτισμός) με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο », με εκτιμώμενη αξία 14.414.995,74 € (χωρίς ΦΠΑ 24%).

Το έχει να κάνει με την εγκατάσταση του συστήματος και τη συντήρησή του για διάστημα 12 ετών και η Κοινοπραξία ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στον διαγωνισμό.

Τέλος, η επιτροπή ανέδειξε προσωρινό ανάδοχο για την κατασκευή χώρων υγιεινής για τα 32ο και 10ο και για 18ο και 29ο Σχολεία Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τραγωδία στο #Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό παρουσία του ανήλικου γιού του - https://t.co/icYkVitCwl… -

  • Η ΕΕ βοηθά Ιταλία, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία στη μάχη κατά των καταστροφικών πυρκαγιών  … - https://t.co/ruVYMyonqA -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/6Ty1DpL4MY -

"Αλιεύοντας" την είδηση