Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δήμος Βόλου: αντικοινωνικές και ανεύθυνες συμπεριφορές κάποιων πολιτών

Δήμος Βόλου: αντικοινωνικές και ανεύθυνες συμπεριφορές κάποιων πολιτών

ια αντικοινωνικές και ανεύθυνες συμπεριφορές κάποιων πολιτών, κάνει λόγο ο δήμος Βόλου, τονίζοντας ότι συνεχίζουν, δυστυχώς, να προκαλούν προβλήματα στην καθημερινότητα όλων και να υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής.

Όπως αναφέρεται, τελευταίο κρούσμα είναι η ενέργεια αγνώστων να ρίξουν στους κάδους απορριμμάτων στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς αλλίας- Ιωλκού και Αλεξάνδρας, μεγάλες ποσότητες ψαριών, με να προκληθεί έντονη δυσοσμία, που σε συνδυασμό με τις κλιματολογικές συνθήκες δημιούργησαν αφόρητες συνθήκες για τους περιοίκους.

“Ως καλούμε όλους τους να επιδεικνύουν υπευθυνότητα και να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να αποφεύγονται προβλήματα και να διατηρείται ενα καλό επίπεδο ζωής για όλους. Ακόμη και το πιο μικρό πρόβλημα, χωρίς συμμετοχή και τη συνεργασία του πολίτη και την επίδειξη κοινωνικής υπευθυνότητας, παραμένει δυσεπίλυτο.

Ας αγαπήσουμε και ας προστατέψουμε όλοι το Βόλο μας, την πόλη που αγαπάμε” τονίζεται χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά τις εύλογες διαμαρτυρίες και τα παράπονα δεκάδων πολιτών για την πολύ κακή κατάσταση της παραλιακής ζώνης από πλευράς καθαριότητας, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, ενημερώνει και πάλι ότι με δική της ευθύνη η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, ιδιοκτησίας του οποίου είναι η συγκεκριμένη έκταση (παρά πάσα λογική) διέκοψε τη συνεργασία της με το και ανέθεσε το έργο της καθαριότητας σε εργολάβο.

“Ελπίζουμε για το καλό της πόλης και των συμπολιτών μας, αφού η παραλία είναι η βιτρίνα της πόλης μας, ο πρόεδρος του , κ Θρ. , που πλέον αντιλαμβάνεται την ανάγκη συνεργασίας με την πόλη, θα απαγκιστρωθεί από την επιβολή τακτικών που επέβαλαν συνεργάτες του, για λόγους ευνόητους και προφανείς σε όλους και θα επιδιώξει τη συνεργασία μεταξύ μας, προς κοινό όφελος όλων.

Ο ίδιος, ως επιλογή άλλωστε της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν παράδοξο να επιμείνει στη λογική των εργολαβιών, και όσα αυτή επιφέρει, ιδιαίτερα μάλιστα όταν τα είναι, κατα κοινή εκτίμηση, απογοητευτικά.

Ο έχει και το προσωπικό και τις υποδομές και τη τεχνογνωσία για να επαναφέρει την παραλία απο πλευράς λειτουργικότητας και αισθητικής σε υψηλό, και πάλι, επίπεδο' αναφέρεται.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση