Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Δήμος Βόλου: αντικοινωνικές και ανεύθυνες συμπεριφορές κάποιων πολιτών

Δήμος Βόλου: αντικοινωνικές και ανεύθυνες συμπεριφορές κάποιων πολιτών

Για αντικοινωνικές και ανεύθυνες συμπεριφορές κάποιων πολιτών, κάνει λόγο ο δήμος , τονίζοντας ότι συνεχίζουν, δυστυχώς, να προκαλούν προβλήματα στην καθημερινότητα όλων και να υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής.

Όπως αναφέρεται, τελευταίο είναι η ενέργεια αγνώστων να ρίξουν στους κάδους απορριμμάτων στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Γαλλίας- και Αλεξάνδρας, μεγάλες ποσότητες ψαριών, με αποτέλεσμα να προκληθεί έντονη δυσοσμία, που σε συνδυασμό με τις κλιματολογικές συνθήκες δημιούργησαν αφόρητες συνθήκες για τους περιοίκους.

“Ως Δήμος καλούμε όλους τους να επιδεικνύουν υπευθυνότητα και να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να αποφεύγονται προβλήματα και να διατηρείται ενα καλό επίπεδο ζωής για όλους. Ακόμη και το πιο μικρό πρόβλημα, χωρίς συμμετοχή και τη του πολίτη και την επίδειξη κοινωνικής υπευθυνότητας, παραμένει δυσεπίλυτο.

Ας αγαπήσουμε και ας προστατέψουμε όλοι το Βόλο μας, την πόλη που αγαπάμε” τονίζεται χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά τις εύλογες διαμαρτυρίες και τα παράπονα δεκάδων πολιτών για την πολύ κακή κατάσταση της παραλιακής ζώνης από πλευράς καθαριότητας, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, ενημερώνει και πάλι ότι με δική της ευθύνη η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, ιδιοκτησίας του οποίου είναι η συγκεκριμένη έκταση (παρά πάσα λογική) διέκοψε τη της με το Δήμο Βόλου και ανέθεσε το έργο της καθαριότητας σε εργολάβο.

“Ελπίζουμε για το καλό της πόλης και των συμπολιτών μας, αφού η παραλία είναι η βιτρίνα της πόλης μας, ο πρόεδρος του , κ Θρ. Σταυριδόπουλος, που πλέον αντιλαμβάνεται την ανάγκη συνεργασίας με την πόλη, θα απαγκιστρωθεί από την επιβολή τακτικών που επέβαλαν συνεργάτες του, για λόγους ευνόητους και προφανείς σε όλους και θα επιδιώξει τη συνεργασία μεταξύ μας, προς κοινό όφελος όλων.

Ο ίδιος, ως επιλογή άλλωστε της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν παράδοξο να επιμείνει στη λογική των εργολαβιών, και όσα αυτή επιφέρει, ιδιαίτερα μάλιστα όταν τα αποτέλεσμα είναι, κατα κοινή εκτίμηση, απογοητευτικά.

Ο Δήμος Βόλου έχει και το προσωπικό και τις και τη τεχνογνωσία για να επαναφέρει την παραλία απο πλευράς λειτουργικότητας και αισθητικής σε υψηλό, και πάλι, επίπεδο’ αναφέρεται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τελευταίο κολύμπι για 72χρονο στο Χόρτο #τελευταίοκολύμπι - https://t.co/R9sIBxfnF0 -

  • Δωρεάν rapid test στην Αργαλαστή #RapidTests - https://t.co/cIEGmczsvi -

  • Με άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων ο ΣΔΥ Βόλου στο Zagori Mountain Running #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/OWjXY434LO -

"Αλιεύοντας" την είδηση