Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δημιουργία Κέντρου Κοινότητας στο πρώην Υγειονομικό
Δημιουργία Κέντρου Κοινότητας στο πρώην Υγειονομικό

Δημιουργία Κέντρου Κοινότητας στο πρώην Υγειονομικό

 

 Η  έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης για την υλο της Πράξης «» στο πλαίσιο του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 και η παραχώρηση τμήματος κτιρίου για τη λειτουργία του «Κέντρου Κοινότητας Δήμου » θα τεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο  την ερχόμενη Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα.

Τη δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας είχε προαναγγείλει ο εκτελών χρήση δημάρχου Θάνος Θεοδώρου, που είχε πει ότι πρόκειται να γίνει στο κτίριο του πρώην Υγειονομικού. Όπως είχε αναφέρει η Δημοτική Αρχή άλλαξε σχεδιασμό και αποφάσισε να στεγαστεί το Κέντρο Κοινότητας, ενώ πρόσθεσε ότι θα γίνει ανακαίνιση του κτιρίου, προκειμένου εξωτερικά το κτίριο να συνδυάζεται με το γειτονικό κτίριο Σπίρερ.

Επίσης στη συνεδρίαση θα ληφθεί απόφαση επικαιρος ειδικοτήτων συμβάσεων μίσθωσης υ, ενώ θα ληφθούν αποφάσεις για συγκρότηση επιτροπών παραλαβής υπηρεσιών του Δήμου, για εκμίσθωση  του δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της πλατείας Αγίου Λαρευντίου και δημοτικής έκτασης στη θέση «Μαγούλες» Νέων Παγασών.

Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης δαπανών για συμμετοχή σε τουριστική έκθεση και για τη λύση της μισθωτικής σύμβασης του κτιρίου-δημοτικού καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός του δημοτικού υ Ν. Παγασών.

Τέλος το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει απόφαση για την έγκριση Σχεδίου του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Βόλου για το έτος και για παρατάσεις προθεσμίας περαίωσης του υ «Συντήρηση Η/Μ εγκαταστάσεων δημοτικών κτιρίων έτους 2015» και του έργου «Εργασίες συντήρησης των σχολείων Δ.Ε. πλην Βόλου & ς έτους 2015» για χρονικό διάστημα δύο μηνών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση