Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δημιουργία Κέντρου Κοινότητας στο πρώην Υγειονομικό
Δημιουργία Κέντρου Κοινότητας στο πρώην Υγειονομικό

Δημιουργία Κέντρου Κοινότητας στο πρώην Υγειονομικό

 

 Η  έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βόλου» στο πλαίσιο του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 και η παραχώρηση τμήματος κτιρίου για τη λειτουργία του «Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βόλου» θα τεθούν στο Βόλου  την ερχόμενη Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα.

Τη δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας είχε προαναγγείλει ο εκτελών χρήση δημάρχου Θάνος Θεοδώρου, που είχε πει ότι πρόκειται να γίνει στο κτίριο του πρώην Υγειονομικού. Όπως είχε αναφέρει η Δημοτική Αρχή άλλαξε σχεδιασμό και αποφάσισε να στεγαστεί το Κέντρο Κοινότητας, ενώ πρόσθεσε ότι θα γίνει ανακαίνιση του κτιρίου, προκειμένου εξωτερικά το κτίριο να συνδυάζεται με το γειτονικό κτίριο Σπίρερ.

Επίσης στη συνεδρίαση θα ληφθεί απόφαση επικαιροποίησης ειδικοτήτων συμβάσεων μίσθωσης έργου, ενώ θα ληφθούν αποφάσεις για συγκρότηση επιτροπών παραλαβής υπηρεσιών του Δήμου, για εκμίσθωση  του δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της πλατείας Αγίου Λαρευντίου και δημοτικής έκτασης στη θέση «Μαγούλες» Νέων Παγασών.

Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης δαπανών για συμμετοχή σε τουριστική έκθεση και για τη λύση της μισθωτικής σύμβασης του κτιρίου-δημοτικού καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός του δημοτικού πάρκου Ν. Παγασών.

Τέλος το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει απόφαση για την έγκριση Σχεδίου του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Βόλου για το έτος 2017 και για παρατάσεις προθεσμίας περαίωσης του έργου « Η/Μ εγκαταστάσεων δημοτικών κτιρίων έτους 2015» και του έργου «Εργασίες συντήρησης των σχολείων Δ.Ε. πλην Βόλου & Ν. Ιωνίας έτους 2015» για χρονικό διάστημα δύο μηνών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση