Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δημ. Καζάκης: Συμμετοχή όλων των πολιτών για την απελευθέρωση της χώρας
Δημ. Καζάκης: Συμμετοχή  όλων των πολιτών για την απελευθέρωση της χώρας

Δημ. Καζάκης: Συμμετοχή όλων των πολιτών για την απελευθέρωση της χώρας

Εν’ όψει του 7ου Συνεδρίου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) και στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου με τα μέλη, τους φίλους και τους ενδιαφερόμενους πολίτες, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15/10/2018 ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου στη Νέα Ιωνία.

Στην παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημήτρης Καζάκης, ο Ε/Α Ναύαρχος Αντώνης Παπαντωνίου ,πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου (ΟΕΣ), μέλη και φίλοι του από το Βόλο καθώς επίσης και πολίτες που ήθελαν να ενημερωθούν για τις θέσεις και τις δράσεις του Ε.ΠΑ.Μ.

Στην εκδήλωση, ο πρόεδρος παρουσίασε και ανέλυσε την τρέχουσα ελληνική και διεθνή επικαιρότητα και υπογράμμισε την ανάγκη της συμμετοχής όλων των πολιτών για την απελευθέρωση της χώρας και ο κ. Παπαντωνίου ενημέρωσε όσους παρευρέθηκαν για την «μήνυση–έγκλιση επί εσχάτη, συνηγορία υπέρ της Δημοκρατίας», που έχει καταθέσει το Ε.ΠΑ.Μ. στις 5/2/2018, στη βάση τριών πραγματικών περιστατικών-παραδοχών.

-Τα Μνημόνια και οι αντίστοιχες Δανειακές Συμβάσεις, ουδέποτε έχουν κυρωθεί από την Ελληνική Βουλή, όπως επιτάσσει το άρθρο 28 παρ.1 του Συντάγματος.

-Μη τήρηση του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου του 2015, που σύμφωνα με το Σύνταγμα έχει δεσμευτικό και επιτακτικό χαρακτήρα.

-Παράδοση Νομοθετικών αρμοδιοτήτων στους ξένους δανειστές

Εκ μέρους του Τομέα Μαγνησίας του Ε.ΠΑ.Μ. μίλησε ο Βαγγέλης Βλασσόπουλος, τονίζοντας τη δυναμική του μετώπου ,εν’ όψει του συνεδρίου, τόσο από την άποψη της νέας νοοτροπίας που επικρατεί , όσο και από την πραγματικότητα της δημιουργίας νέων τοπικών οργανώσεων του Ε.ΠΑ.Μ. σε ολόκληρη τη χώρα.

Το κοινό συμμετείχε με ερωτήσεις και τοποθετήσεις δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο για την της μήνυσης, όσο και για εθνικά, οικονομικά, πολιτικά θέματα καθώς και για την πρόταση του Ε.ΠΑΜ. για την ανασυγκρότηση των παραγωγικών δομών της χώρας.

Η ολοκληρώθηκε με τις ευχές όλων για ένα δημιουργικό συνέδριο, που θα οδηγήσει το Ε.ΠΑ.Μ. πιο κοντά στους πολίτες και στην απελευθέρωση της κατεχόμενης χώρας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση