Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Νέα επίθεση Μπέου κατά δημοσιογράφων και δικηγόρων
Νέα επίθεση Μπέου κατά δημοσιογράφων και δικηγόρων

Νέα επίθεση Μπέου κατά δημοσιογράφων και δικηγόρων

Από τον τελών εν αργία Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο έγινε η ακόλουθη δήλωση:

Οι αθλιότητες της γνωστής πολιτικο – δημοσιογραφικής παρέας δεν έχουν τελειωμό, όπως και η γελοιότητα αυτών που τις σχεδιάζουν και τις υλοποιούν. έο , λοιπόν, από το σύστημα της διαπλοκής, η ψευδής καταγγελία του δικηγόρου Μπακαλιάνου, που ισχυρίστηκε ότι τον “προπηλάκισα” στο Δικαστήριο, στο περιθώριο συζήτησης για το θέμα του αντλιοστασίου στην Αγριά.

Ο κύριος αυτός, που εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος περιοίκων που επιδιώκουν τη ματαίωση του υ, καθώς ο αντιδήμαρχος του Σκοτινιώτη, Μόσχος, απουσίαζε, θεώρησε προφανώς σαν ευκαιρία την αντιδικία του με το Δήμο για να ηρωοποιηθεί και να διαφημιστεί και κατήγγειλε επεισόδιο σε βάρος του.

Λεπτομέρεια πρώτη: το έκανε στα γνωστά πια για το ρόλο τους sites, του σουβλατζή και του θηλυκού Μητσοτάκη, που υποδύονται τους δημοσιογράφους και που ταυτόχρονα έσπευσαν να την υιοθετήσουν και να την αναρτήσουν, χωρίς να έχουν κάποιο συντάκτη τους στο χώρο, όπου υποτίθεται ότι ο Μπακαλιάνος μαχόταν για τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία, απειλούμενος δήθεν από το Μπέο!

Λεπτομέρεια δεύτερη: ο Μπακαλιάνος ήταν μεταξύ των πολιτών που το 2014, προεκλογικά, είχε υπογράψει διακήρυξη στήριξης του Παν. Σκοτινιώτη!

Αντιπαρερχόμενος, πάντως, τις συμπτώσεις (δυο συνεργάτες και φίλοι του πρώην Δημάρχου να συνηγορούν υπέρ της ουσιαστικής ματαίωσης του υ) θέλω να υπογραμμίσω και πάλι ότι το έργο του αποχετευτικού της Αγριάς, θα ολοκληρωθεί όπως προβλέπεται, γιατί είναι τεράστιας κοινωνικής, οικονομικής και περιβαλλοντικής σημασίας και μάλιστα χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκό .

Η διαπλεκόμενη παρεϊτσα όσο εμπόδια κι αν προσπαθήσει να βάλει, όσα ψεύδη και συκοφαντίες κι αν μετέλθει, δεν πρόκειται να σταματήσει την αναπτυξιακή πορεία στην οποία ο Βόλος μας μπήκε, μετά τις εκλογές του 2014, με τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Ο στόχος τους είναι προφανής, αλλά θα μείνει ανεκπλήρωτος. α περάσουν οι προθεσμίες, να χαθεί η χρηματοδότηση και όχι μόνο το έργο να μη γίνει, αλλά να κληθούμε να επιστρέψουμε ένα υπέρογκο ποσό, Κι αυτό μόνο και μόνο μήπως μπορέσουν και συμψηφίσουν την παροιμιώδη ανικανότητά τους.

Ματαιοπονούν, το απόστημα που οι ίδιοι αποτελούσαν για την πόλη, έχει σπάσει και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

ΥΓ. Πραγματικά εκπλήσσει η συντεχνιακή αντίληψη που αποπνέει η δήλωση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου. Μας είπε πολλά και πομπώδη, λησμονώντας το θεμελιώδες «Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις». Η αλήθεια είναι ότι, όπως συνομολογούν οι συνάδελφοί του, επί προεδρίας του ο Δικηγορικός δεν διάγει και την πλέον ευτυχή περίοδό του. Αν η δικαιοσύνη απονέμεται με τη λογική Γαϊτάνη, αλίμονο σε όλους και πρωτίστως στην ίδια.

ΥΓ1. Και μια συμβουλή: Δεν μπορείτε, που δεν μπορείτε, δεν πάτε για ψάρεμα να πιάσετε κανα μπακαλιάρο;

Σκληρή απάντηση του Δ.Σ. Βόλου

Κάποιοι φαίνεται να λησμονούν τα αυτονόητα, δηλαδή ότι : ο δικηγόρος είναι δημόσιος λειτουργός.

Το λειτούργημά του αποτελεί θεο του Κράτους Δικαίου.

Η οποιαδήποτε επίθεση και μάλιστα εντός του χώρου απονομής της Δικαιοσύνης, αποτελεί όχι μόνo πλήγμα της επαγγελματικής ελευθερίας, αλλά και προσβολή της ίδιας της Δικαιοσύνης.

Το να υποβάλλει κάποιος αίτημα αναβολής εξυπηρετώντας συνάδελφό του, ο οποίος απουσιάζει και χειρίζεται την υπόθεση, είναι κάτι το σύνηθες.

Οι προπηλακισμοί και η λεκτική επίθεση, που δέχτηκε ο δικηγόρος αλλά και του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Βασίλης Μπακαλιάνος, από τον κ. Μπέο και αγνώστους, σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο, κατά τη συζήτηση αιτήματος αναβολής, σε υπόθεση αίτησης ανάκλησης προσωρινής διαταγής στο , είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες.

Τονίζω προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν την επανάληψη παρόμοιων φαινομένων.

Ας περιοριστεί επιτέλους ο καθένας στον ρόλο του.

Ο καθείς εφ΄ω ετάχθη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση