Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Διεθνής διαγωνισμός για αντικατάσταση παλιών φωτιστικών στο Δήμο Βόλου
Διεθνής διαγωνισμός για αντικατάσταση  παλιών φωτιστικών  στο Δήμο Βόλου

Διεθνής διαγωνισμός για αντικατάσταση παλιών φωτιστικών στο Δήμο Βόλου

Διεθνή διαγωνισμό θα προκηρύξει ο Δήμος Βόλου για την αντικατάσταση παλιών φωτιστικών σωμάτων και στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ακυρώθηκε προηγούμενη , πριν ένα χρόνο για προμήθεια και αντικατάσταση φθαρμένων φωτιστικών προϋπολογισμού 73.455,60 € που είχε απορριφθεί από την του άρθρου 152.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρόεδρος της Επιτροπής Δημ. Πέγιος είπε ότι η προηγούμενη ακυρώθηκε μετά από ένσταση που έγινε και με δεδομένο ότι πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τη διενέργεια του διαγωνισμού, η προμήθεια δεν έγινε και άλλαξαν οι ανάγκες του Δήμου, που προτίθεται να προχωρήσει σε αντικατάσταση του συνόλου των παλαιών φωτιστικών σωμάτων που έχει προβλεφθεί στο τεχνικό .

Ο ίδιος εισηγήθηκε την ακύρωση του πρόχειρου διαγωνισμού και τη διενέργεια νέου διεθνούς διαγωνισμού (λόγω ορίου προϋπολογισμού και του μεγέθους της προμήθειας), που θα καλύψει το σύνολο των αναγκών της προμήθειας και θα προκαλέσει το ενδιαφέρον συμμετοχής σε μεγάλο αριθμό των προμηθευτών και θα υπάρχει υγιής ανταγωνισμός που θα αποφέρει καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα στο Δήμο.

Επίσης, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η επανακατάρτιση όρων και της διακήρυξης του έργου “Μετατροπή του Εκθεσιακού-Αθλητικού Κέντρου σε Κέντρο”. Ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας Μαργ. και οι σύμβουλοι της ΛΑΣ Απ. Νάνος και Θ. Τσαλούχας ψήφισαν αρνητικά.

Τέλος, κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε να ασκηθεί κατά απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βόλου, για του νόμου σχετικά με την κατανομή δημοσιεύσεων σε εφημερίδες που έκανε δεκτό αβάσιμο στο νόμο αίτημα για απαγγελία προσωπικής κράτησης. Λευκό ψήφισε ο Μαργ. , που δήλωσε ότι επί της ουσίας είναι ορθή η πρωτόδικη απόφαση και οι σύμβουλοι της ΛΑΣ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επαγγελματική εκπαίδευση με αμειβόμενη πρακτική άσκηση στις Σχολές του ΟΑΕΔ #ΣχολέςΟΑΕΔ - https://t.co/suaDBmaLN7 -

  • Συνελήφθη με κάνναβη στο Βόλο #ινδικήκάνναβη - https://t.co/Xv7ae0rfX2 -

  • #λέμβος βυθίστηκε στην Αλόννησο  #λέμβος - https://t.co/DgwuYoEltx -

"Αλιεύοντας" την είδηση