Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά στην Αγριά Βόλου
Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά στην Αγριά Βόλου

Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά στην Αγριά Βόλου

Από 19 έως 23 Ιουνίου θ διεξχθεί στην Αγριά Βόλου το Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά “AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022“, ένα που αναμένεται να συγκεντρώσει πολλούς δυνατούς σκακιστές, από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Το θα πραγματοποιηθεί σε μια πανέμορφη περιοχή, στην Αγριά Βόλου με τις ωραίες παραλίες και τα καταπληκτικά παραλιακά ταβερνάκια και καφέ, σε έναν υπέροχο χώρο, στο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων Valis

Θα μοιραστούν έπαθλα χρηματικά και κύπελλα και μετάλλια στους πρώτους της γενικής κατάταξης και των ειδικών κατηγοριών και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι σκακιστές με δελτίο.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 2 γκρουπ δυναμικότητας σύμφωνα με την .

Η διοργάνωση δύναται να φιλοξενήσει σε δίκλινο δωο με πρωινό στο ξενοδοχείο Μπάλλας στην Αγριά:

α. 2 σκακιστές με ELO μεγαλύτερο από 2400 και που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι, 31.05..

β. 2 αλλοδαπούς σκακιστές (από διαφορετικές χώρες), με ELO μεγαλύτερο από 2400.

Επίσης έχει εξασφαλίσει προνομιακά πακέτα διαμονής για τις ημέρες των αγώνων στους συμμετέχοντες, στα ξενοδοχεία της Αγριάς: Valis και Μπάλλας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται από τη φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στο web site των αγώνων www.agriaopen.gr. Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@agriaopen.gr, δηλώνοντας Αριθμό Μητρώου ΕΣΟ, FIDE ID, Ονοματεπώνυμο, Σύλλογο, τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τους αγώνες διοργανώνουν ο Αθλητικός Όμιλος Αγριάς Μαγνησίας “ΑΘΛΟΣ” και η , με την Υποστήριξη της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (Τ.Ε.Σ.Σ.Θ.).

Η Αγριά είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό, που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη του Βόλου στο δρόμο για το Νότιο Πήλιο, όπου οι όμορφες παραλίες διαδέχονται η μία την άλλη φτάνοντας μέχρι το γραφικό Τρίκερι

Σε όχι μακρινή απόσταση βρίσκονται και οι ξακουστές παραλίες από την πλευρά του Αιγαίου, ξεκινώντας από χαμηλά από τον Πλατανιά και φτάνοντας ως τον Άη Γιάννη και το Χορευτό.

Πάνω από την Αγριά βρίσκονται τα παραδοσιακά χωριά του Πηλίου, με τη πλούσια βλάστηση, τους παραδοσιακούς οικισμούς και τις ταβέρνες με τα φανταστικά φαγητά.

Συνδυάστε λοιπόν ένα πολύ ισχυρό σκακιστικό τουρνουά με τις διακοπές σας σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, όπου θα απολαύσετε εκτός από τις βόλτες και τα μπάνια σας και τους διάσημους τσιπουρομεζέδες της περιοχής.

Πληροφορίες:

Επίσημη Ιστοσελίδα των αγώνων https://agriaopen.gr/

e-mail: info@agriaopen.gr

τηλέφωνο 6995994993 (Σουλικιάς Αντώνιος)

Όλη η των αγώνων στο: https://agriaopen.gr/announcement-eng/

Ιστοσελίδα της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου https://www.vchessacademy.gr/ και στο facebook https://www.facebook.com/VolosChessAcademy

Ιστότοπος του Τμήματος Σκακιού Αθλητικού Ομίλου Αγριάς Μαγνησίας “ΑΘΛΟΣ” https://topionaki.blogspot.com/

Ενημέρωση για το σκάκι στη Θεσσαλία και στην Ελλάδα γενικότερα, καθώς και προκηρύξεις σκακιστικών τουρνουά, μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο https://chesswords.blogspot.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση