Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διενέργεια διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια αυτοκινούμενου γερανού λιμένος
Διενέργεια διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια αυτοκινούμενου γερανού λιμένος

Διενέργεια διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια αυτοκινούμενου γερανού λιμένος

Κτά την συνεδρίση του Δ.Σ. της στις 2-8-2020 εγκρίθηκαν οι όροι για την διενέργεια διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια αυτοκινούμενου γερανού λιμένος, προϋπολογισμού €3.000.000 πλέον ΦΠΑ. Ο θα έχει δυναμικότητα τουλάχιστον 120 τόνων, ενώ θα μπορεί, με τη χρήση κατάλληλης αρπάγης, να χρησιμοποιηθεί για την διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων (), γενικού και χύδην φορτίου.

Η προμήθεια του γερανού καθώς και η προμήθεια μηχανήματος διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, κινείται προς την κατεύθυνση ανανέωσης του σε πολύ μεγάλο βαθμό, γηρασμένου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της Ο.Λ.Β. Α.Ε.

Ο συνολικός προμήθειας των δύο μηχανημάτων ανέρχεται σε €3.500.000, ενώ τονίζεται ότι το 35% θα συγχρηματοδοτηθεί από Περιφερειακό επιχειρησιακό Θεσσαλίας 2014 – 2020.

Τα δύο θα βελτιώσουν κατά πολύ τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους χρήστες του λιμένα, μειώνοντας τον χρόνο εξυπηρέτησης, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλουν στην της ασφάλειας εκτέλεσης των εργασιών και στην των εκπεμπόμενων ρύπων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση