Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διανομή προϊόντων θα κάνει η “ΑΝΩΣΗ”
Διανομή προϊόντων  θα κάνει η “ΑΝΩΣΗ”

Διανομή προϊόντων θα κάνει η “ΑΝΩΣΗ”

Διανομή για Τυρί, Μέλι, Ρύζι, Ζυμαρικά, Απορρυπαντικά και Χαρτικά θα κάνει η “ΑΩΣΗ” το Σάββατο 19 Μαΐου στο parking απέναντι από το Στάδιο, από τις 08:30 το πρωί.

Ο τρόπος διανομής θα γίνει με αντίστροφη Αλφαβητική σειρά όπως ακολουθεί:

Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω –> 08:30 – 09:30

Π, Ρ, Σ –> 09:30 – 10:30

Λ, Μ, , Ξ, Ο –> 10:30 – 11:30

Ζ, Η, Θ, Ι, Κ –> 11:30 – 12:30

Α, Β, Γ, Δ, Ε –> 12:30 – 14:00

Η προσέλευση θα γίνεται από την πάνω είσοδο του parking. Υπενθυμίζεται ότι η σωστή διανομή απαιτεί από όλους την τήρηση του προγράμματος. Παρακαλούνται οι πολίτες να προσέλθουν στα ταμεία των παραγωγών με το ακριβές αντίτιμο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Οι ποσότητες προϊόντων που θα μείνουν αδιάθετες, θα διατεθούν σε όσους δεν έχουν κάνει παραγγελία από τις 11:30.

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής της παραγγελίας, πέραν της μισής ώρας από το προγραμματισμένο χρονικό διάστημα, η παραγγελία θα διατίθεται σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Στο χώρο διανομής θα υπάρχουν εκτός παραγγελίας τα εξής προϊόντα:

– Κεφαλοτύρι παραδοσιακό στην τιμή των 10 /κιλό, Μανούρι ΠΟΠ στην τιμή των 6 /κιλό, Ανθότυρο στην τιμή των 3 ευρώ/κιλό σε πλαστικές αεροστεγείς συσκευασίες vacuum ποσότητας περίπου μισού κιλού και Γιαούρτι Πρόβιο παραδοσιακό στην τιμή των 1,50 ευρώ/500 γρ. από τον Παραπόταμο Λαρίσης (τυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου).

– Φυσικός Χυμός Ρόδι (% φυσικός – μη παστεριωμένος, μη συμπυκνωμένος) με τιμή 4 ευρώ/λίτρο, σε πλαστική φιάλη από τη Χλόη ς.

– Τσάι και νη από τη Βρύναινα ς. Το τσάι καθαρισμένο με τιμή 2 ευρώ/200 γραμμ., η ρίγανη τριμμένη με τιμή 2 ευρώ/250 γραμμ.

Καλούνται, επίσης, όλοι οι πολίτες της Μαγνησίας να ενισχύσουν τις παρακάτω δράσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της διανομής:

1. Συλλογή Πλαστικών Καπακιών και Κουτιών Αλουμινίου (πληροφορίες).

2. Συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες).

3. Συλλογή Φαρμάκων που δεν έχουν λήξει για το Κοινωνικο Φαρμακείο Βόλου (πληροφορίες).

4. Συλλογή Τροφίμων τα οποία θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση